Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super [emoji7] a jak sie czujesz? Na kiedy masz termin?Misza tak nadal odpoczywam ale od prawie tygodnia nie krwawie i nie plamie juz wcale tak ze pelnia szczescia.
Kochana to super, że wszystko dobrze, oby było tak zawsze! [emoji813]Kochane ja na szybko daje znac, u nas wszystko dobrze, dzis dzidzia ma rowne 12 tyg
Super ze u ciebie tak dobrze.masz waleczne malenstwo.Misza tak nadal odpoczywam ale od prawie tygodnia nie krwawie i nie plamie juz wcale tak ze pelnia szczescia.
Trzymam mocno! I czekamy na relacjeSuper ze u ciebie tak dobrze.masz waleczne malenstwo.
Wlasnie zaraz wyjezdzam na pierwsza wizyte do ginekologa.wedlug miesiaczki ostatniej to 5t4da wedug mnie 23dpo.moze cos tam lekarz zobaczy.prosze trzymajcie kciuki.wizyte mam na 14 ale pewnie bedzie opoznienie.
Długo, tzn ile?Test może jeszcze ciąży nie wykazać. Poczekaj jeszcze trochę, tak może do 30 dnia cyklu , test będzie bardziej miarodajny. Mi w drugiej ciąży dłuugo nic nie pokazywało, a @ nie było.
Trzymam mocno kciuki! [emoji813]Super ze u ciebie tak dobrze.masz waleczne malenstwo.
Wlasnie zaraz wyjezdzam na pierwsza wizyte do ginekologa.wedlug miesiaczki ostatniej to 5t4da wedug mnie 23dpo.moze cos tam lekarz zobaczy.prosze trzymajcie kciuki.wizyte mam na 14 ale pewnie bedzie opoznienie.