EklerkaDaria
Fanka BB :)
To super! Nic się nie martw! Przepraszam ze pytałam, umknęło mi przed świetami26 i 28robilam
26.03 - 312
28.03 - prawie 700
Wierze, że torbiele już się nie przyczepią i bedą pięknie pękały!Wiesz wlasnie do tego cyklu jestem mega pozytywnie nastawiona i jakos wierze ze moze sie udac
Moja torbiel wlasnie zrobila sie z tego ze pecherzyki nie pekaly,zadne leki tez nie dzialaly i rosla mi.
Co do droznosci to nie mialam robionej.
Brzmi nieźle! Trzymam mocno!Pewnie, ze moze sie udac [emoji8]
Akurat w tym cyklu pecherzyk musial peknac bo gin zadowolony z endometrium [emoji2] a i temperatura od kilku dni powyzej 37 [emoji4] trzymam mocno kciuki za Twoj 1 cs [emoji110]
Rób testa! My tu wszystkie z niecierpliwością czekamy! Objawów, nie szukaj, u mnie nie ma żadnych co byłoby poza normą przedokresowąBrzuch na @ daje znać, ale brak typowego objawu okresowego - gazów. [emoji23] Może jednak ten test zrobię. Nie wiem czy to sens... Musielibyśmy teraz 20 km przejechać po test. [emoji23]
Przykro mi strasznie, wiem co czujesz, tez to przerabiałam . Oby już nigdy ci się to nie przytrafiło...No nic [emoji853] gdyby nie te dwie kreski na tym durnym teście to nie byłoby mi tak smutno bo nie ukrywam, ze juz tak w środku się cieszyłam, tym bardziej, ze e tym cyklu czułam się dość nietypowo.... czekam wiec na @ i kolejny cykl, oby był owocny. Wszystkim z II krechami bardzo gratuluje i trzymam kciuki za testujące w najbliższym czasie [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom