reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Wiesz wlasnie do tego cyklu jestem mega pozytywnie nastawiona i jakos wierze ze moze sie udac:)
Moja torbiel wlasnie zrobila sie z tego ze pecherzyki nie pekaly,zadne leki tez nie dzialaly i rosla mi.
Co do droznosci to nie mialam robionej.
Pewnie, ze moze sie udac [emoji8]
Akurat w tym cyklu pecherzyk musial peknac bo gin zadowolony z endometrium [emoji2] a i temperatura od kilku dni powyzej 37 [emoji4] trzymam mocno kciuki za Twoj 1 cs [emoji110]

Brzuch na @ daje znać, ale brak typowego objawu okresowego - gazów. [emoji23] Może jednak ten test zrobię. Nie wiem czy to sens... Musielibyśmy teraz 20 km przejechać po test. [emoji23]

2018-08-31-003-005.jpg

Ja jestem zdania ze nie ma tak naprawde najlepszego momentu na dziecko wcale. Co ma byc to bedzie i wszystko trzeba 'przyjac na klate'.
Dokladnie... U nas teraz szykuja sie malsymalne remonty, wiec i pieniedzy mniec i czasu, no ale jakbym miala wymtslac, to faktycznie nigdy nie byloby dobrego czasu na dziecko :)
@Fleur86 oby tak bylo jak mowisz i 3 maj kciuki poki nie ujrze 2 kresek:)
@Dagaa11 beta jak byk wskazuje na ciaze wiec gratuluje raz jeszcze i nie masz czym sie zamartwiac:)
@EklerkaDaria piekna beta wskazujaca na fasolcie:)
@aga6 zalozyl juz Ci doktor karte ciazy?
@ForgetMeeNot przykro mi:(
Trzymam Kciuki za Ciebie w tym cyklu :*:*

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

No nic [emoji853] gdyby nie te dwie kreski na tym durnym teście to nie byłoby mi tak smutno bo nie ukrywam, ze juz tak w środku się cieszyłam, tym bardziej, ze e tym cyklu czułam się dość nietypowo.... czekam wiec na @ i kolejny cykl, oby był owocny. Wszystkim z II krechami bardzo gratuluje i trzymam kciuki za testujące w najbliższym czasie [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry