reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej, przyszłam zajrzeć komu się udało i zerknelam na waszą tabelkę, w której się znajduję=) fajnie że o mnie pamiętacie=) ja się juz nie staram=) wrócę do tematu za jakiś dłuższy, bliżej nieokreślony czas.. po ostatnich wydarzeniach postawiłam sobie kilka celi, które muszę osiągnąć zanim... no właśnie zanim może się uda.

Gratuluję wszystkim ciężarówką!=)
A tym, które nadal czekają na upragnione kreseczki, życzę w całego serca, aby się udało=)
Hej!
Fajnie ze sie odezwalas:)
Wiec daz do celow jakie sobie postawilas ale pamietaj by nieodkladac dziecka niewiadomo ile.
Powodzenia zycze.

reklama
Hej!
Fajnie ze sie odezwalas:)
Wiec daz do celow jakie sobie postawilas ale pamietaj by nieodkladac dziecka niewiadomo ile.
Powodzenia zycze.

Dla mnie wcześniej też ciagle nie było odpowiedniego momentu, kiedyś sobie załóżyłam, że po ślubie od razu znajdę i co mija rok. Plany mi się komplikują na ciąże w tym roku nie mam szans, a zaraz sprzedajemy mieszkanie i ruszamy z budową domu. Teraz żałuję, że nie zaczęłam starań jak byłam młodsza :-(

Dla mnie wcześniej też ciagle nie było odpowiedniego momentu, kiedyś sobie załóżyłam, że po ślubie od razu znajdę i co mija rok. Plany mi się komplikują na ciąże w tym roku nie mam szans, a zaraz sprzedajemy mieszkanie i ruszamy z budową domu. Teraz żałuję, że nie zaczęłam starań jak byłam młodsza :-(
Dlatego warto nie odkladac na potem. Ja tez zaluje ze wczesniej nie staralam sie o 2 dziecko. Teraz powiedzialam sobie ze nie czekam bo z roku na rok jestem starsza i moze byc gorzej. A tak naprawde niewiadomo ile tez beda trwac starania i jakie komplikacje wyjda.

@ za 3 dni dlatego poczekam z testem jeszcze.. zobaczę jak jutro ale dzisiaj przestraszyłam się potwornie jak mnie ten ból w sklepie złapał..

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Idź na betę!! Przecież jeśli jesteś w ciąży to musisz nadal przyjmować dupka! Ja zanim odstawiłam zrobiłam test- negatyw ale coś nie dawało mi spokoju, poszłam na betę i wyszła zaledwie 11,1...wiec tuż po zagnieżdżeniu, a następnego dnia miałabym odstawić ( akurat w moim przypadku luteinę). Trzymam kciuki [emoji4]

nzjdyx8dtnebih09.png

Zgadzam się! Lekarz dzisiaj mi powiedział, że doba bez progesteronu może źle się skończyć... Test najczulszy jaki się da , a jak wątpliwości są to beta.

Witam, już środa, a ja 3dc, mimo brania luteiny @ przyszła w lany poniedziałek, luteinę odstawiłam i czekam na następne testy owu i monitoring. Jutro dzwonię męża na badanie nasienia umówić. Tzn dziś. Czytałam że jeśli się dostanie @ podczas brania luteiny to może oznaczać spadek poziomu estradiolu czy jakoś tak. Spytam lekarza o pełne badanie hormonów i harmonogram. Gratuluję zaciążonym.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

hej dziewczyny dziś 28 dc czyli @ spuzniona 2 dni test wczorajszy negatywny ale ...... od wczoraj mam leciutkie plamienie okres to na 100% nie jest bo raz ze zamalo krwi a dwa ze nic mnie nie boli jak przy @ rano zabolało mnie podbrzusze już myslalam ze się rozkreca ale przestalo tak szypko jak zaczelo bolec :) dziwne to takie jeszcze mi się niezdarzylo cos podobnego owszem miałam nieraz na początku @ plamienie ale zawsze towarzyszyl temu bol podbrzusza i po kilku godzinach się rozkrecala a teraz zero bolu i plami już 24 godz. co o tym myślicie miała tak ktoras?????

reklama
Do góry