reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kochana na pewno będzie dobrze, a następnym usłyszysz serduszko [emoji176]Gratulacje!! Super gratulacje, piękna beta!!

U mnie termin @ za dwa dni ale nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj rano test no i bialo.. Mam jeszcze nadzieję że było za wczesniej i test o czułości 25. Dzisiaj kupiłam te czulsze i jutro robię kolejny - gdyby nie to że przy 2 kreska mam zacząć brać dupka to na pewno bym jeszcze poczekala z testowaniem. Przeczucia mam dobre więc jest nadzieja :) miłego dnia kobitki :)

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
No to trzymam kciuki za 2 kreseczki

reklama
Kochana na pewno będzie dobrze, a następnym usłyszysz serduszko [emoji176]Gratulacje!! Super gratulacje, piękna beta!!

U mnie termin @ za dwa dni ale nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj rano test no i bialo.. Mam jeszcze nadzieję że było za wczesniej i test o czułości 25. Dzisiaj kupiłam te czulsze i jutro robię kolejny - gdyby nie to że przy 2 kreska mam zacząć brać dupka to na pewno bym jeszcze poczekala z testowaniem. Przeczucia mam dobre więc jest nadzieja :) miłego dnia kobitki :)

Dziekuje za gratulacje i trzymam kciuki w takim razie ✊✊✊ oby przeczucia się sprawdziły.

Dziewczyny gratuluje bardzo, bardzo [emoji16] ja niestety poniżej 0,1 [emoji20] także nie dołączę i czekam na @

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze cos jest po cos :*

Misza trzymam kciuki!

Tak mi sie udzielil klimat watku ze zaczwlam myslec czy nie zrobic testu :D ale u mnie to nie sadze by pyknelo.. wiec realizm mnie ustawia do pionu!

Dziekuje:* moze faktycznie za szybko na test. U mnie przed terminem @ na czulym ledwo cien bylo widac :)
Ja juz po wizycie. 25 dc, torbieli nie ma, endometrium ladne, grube, wiec jest jeszcze nadzieja. [emoji4] poza tym nawet jesli sie nie uda zajść to wiem, ze aromek zadziałal [emoji4] a jak @ nie przyjdzie to w piątek powtórzę test [emoji12]
Trzymam kciuki :*
Zawsze cos jest po cos :*

Misza trzymam kciuki!

Tak mi sie udzielil klimat watku ze zaczwlam myslec czy nie zrobic testu :D ale u mnie to nie sadze by pyknelo.. wiec realizm mnie ustawia do pionu!
A moze jednak? Ja tez nie licxylam na ten cykl, ostatnie przutulanie 2-3 dni przed owu a jednak sie udalo :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje:* moze faktycznie za szybko na test. U mnie przed terminem @ na czulym ledwo cien bylo widac :)Trzymam kciuki :*A moze jednak? Ja tez nie licxylam na ten cykl, ostatnie przutulanie 2-3 dni przed owu a jednak sie udalo :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie sadze.. dlatego pokladam nadzieje w suplach ze cos nam pomogą :)

Wiem, ze latwo mowil, ale będzie dobrze. Badz dobrej mysli [emoji173] ja na pewno nie mialam tak duzej, tez mam pcos i poki co te torbiele to właśnie raczej pecherzyki ktore bardzo długo sie wchłaniaja.
A mialas robiona przy okazji droznosc jajowodu?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz wlasnie do tego cyklu jestem mega pozytywnie nastawiona i jakos wierze ze moze sie udac:)
Moja torbiel wlasnie zrobila sie z tego ze pecherzyki nie pekaly,zadne leki tez nie dzialaly i rosla mi.
Co do droznosci to nie mialam robionej.

reklama
My też dom teraz kupujemy no i kredyt bierzemy. Mamy 1.5 roczna córeczkę tez pojawiła się w złym momencie tak nam się wydawało, ale jednak w najlepszym jakim mogła. Myślę i wierzę w to, że tym razem też tak będzie :)
Ja jestem zdania ze nie ma tak naprawde najlepszego momentu na dziecko wcale. Co ma byc to bedzie i wszystko trzeba 'przyjac na klate'.

Do góry