reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kochana na pewno będzie dobrze, a następnym usłyszysz serduszko [emoji176]Gratulacje!! Super gratulacje, piękna beta!!

U mnie termin @ za dwa dni ale nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj rano test no i bialo.. Mam jeszcze nadzieję że było za wczesniej i test o czułości 25. Dzisiaj kupiłam te czulsze i jutro robię kolejny - gdyby nie to że przy 2 kreska mam zacząć brać dupka to na pewno bym jeszcze poczekala z testowaniem. Przeczucia mam dobre więc jest nadzieja :) miłego dnia kobitki :)

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
No to trzymam kciuki za 2 kreseczki

reklama
Kochana na pewno będzie dobrze, a następnym usłyszysz serduszko [emoji176]Gratulacje!! Super gratulacje, piękna beta!!

U mnie termin @ za dwa dni ale nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj rano test no i bialo.. Mam jeszcze nadzieję że było za wczesniej i test o czułości 25. Dzisiaj kupiłam te czulsze i jutro robię kolejny - gdyby nie to że przy 2 kreska mam zacząć brać dupka to na pewno bym jeszcze poczekala z testowaniem. Przeczucia mam dobre więc jest nadzieja :) miłego dnia kobitki :)

Dziekuje za gratulacje i trzymam kciuki w takim razie ✊✊✊ oby przeczucia się sprawdziły.

Dziewczyny gratuluje bardzo, bardzo [emoji16] ja niestety poniżej 0,1 [emoji20] także nie dołączę i czekam na @

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze cos jest po cos :*

Misza trzymam kciuki!

Tak mi sie udzielil klimat watku ze zaczwlam myslec czy nie zrobic testu :D ale u mnie to nie sadze by pyknelo.. wiec realizm mnie ustawia do pionu!

Dziekuje:* moze faktycznie za szybko na test. U mnie przed terminem @ na czulym ledwo cien bylo widac :)
Ja juz po wizycie. 25 dc, torbieli nie ma, endometrium ladne, grube, wiec jest jeszcze nadzieja. [emoji4] poza tym nawet jesli sie nie uda zajść to wiem, ze aromek zadziałal [emoji4] a jak @ nie przyjdzie to w piątek powtórzę test [emoji12]
Trzymam kciuki :*
Zawsze cos jest po cos :*

Misza trzymam kciuki!

Tak mi sie udzielil klimat watku ze zaczwlam myslec czy nie zrobic testu :D ale u mnie to nie sadze by pyknelo.. wiec realizm mnie ustawia do pionu!
A moze jednak? Ja tez nie licxylam na ten cykl, ostatnie przutulanie 2-3 dni przed owu a jednak sie udalo :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje:* moze faktycznie za szybko na test. U mnie przed terminem @ na czulym ledwo cien bylo widac :)Trzymam kciuki :*A moze jednak? Ja tez nie licxylam na ten cykl, ostatnie przutulanie 2-3 dni przed owu a jednak sie udalo :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie sadze.. dlatego pokladam nadzieje w suplach ze cos nam pomogą :)

Wiem, ze latwo mowil, ale będzie dobrze. Badz dobrej mysli [emoji173] ja na pewno nie mialam tak duzej, tez mam pcos i poki co te torbiele to właśnie raczej pecherzyki ktore bardzo długo sie wchłaniaja.
A mialas robiona przy okazji droznosc jajowodu?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz wlasnie do tego cyklu jestem mega pozytywnie nastawiona i jakos wierze ze moze sie udac:)
Moja torbiel wlasnie zrobila sie z tego ze pecherzyki nie pekaly,zadne leki tez nie dzialaly i rosla mi.
Co do droznosci to nie mialam robionej.

reklama
My też dom teraz kupujemy no i kredyt bierzemy. Mamy 1.5 roczna córeczkę tez pojawiła się w złym momencie tak nam się wydawało, ale jednak w najlepszym jakim mogła. Myślę i wierzę w to, że tym razem też tak będzie :)
Ja jestem zdania ze nie ma tak naprawde najlepszego momentu na dziecko wcale. Co ma byc to bedzie i wszystko trzeba 'przyjac na klate'.

Do góry