reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Iima trzymam kciuki oby to było TO
ja miałam kropki krwi w 10 dc. I tez śluz pozbawiony krwia w 7 i 8 dc ( 2 dni po @). W zeszłym cyklu brałam antybiotyk myślę, że to on mi rozregulowal wszystko.
Mi też ciąża teraz bardzo skomplikowala by plany w pracy, ale przemyslalam to i jak nie teraz to kiedy.. jak widać to dłuższy proces wiec szkoda mi czasu. Jak się uda to na pewno jakoś sobie poradzimy

reklama
Hej, ja juz po becie. Po 15 wynik. Stres jest :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez po becie i tez po 15 wynik.Trzymam kciuki za Ciebie bo u mnie to raczej nic z tego nie będzie, ten wczorajszy negatywny test jakos pozbawił mnie złudzeń ale zawsze cień nadziei jest

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ja miałam kropki krwi w 10 dc. I tez śluz pozbawiony krwia w 7 i 8 dc ( 2 dni po @). W zeszłym cyklu brałam antybiotyk myślę, że to on mi rozregulowal wszystko.
Mi też ciąża teraz bardzo skomplikowala by plany w pracy, ale przemyslalam to i jak nie teraz to kiedy.. jak widać to dłuższy proces wiec szkoda mi czasu. Jak się uda to na pewno jakoś sobie poradzimy

Mnie właśnie starania blokowały bo juz dawno chciałam zmienić pracę, więc jak sie nie uda zajść to robię przerwę.
Ja plamienie miałam 2 dni nitki takie w czasie owulacji, a dzisiaj jakiś wybryk no ale jak mówiłam za wcześniej na implementację bo owulka 12 - 13 dc

Hej, ja juz po becie. Po 15 wynik. Stres jest :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze [emoji5].

rr7luqh.png

Hej dziewczyny. Dzisiaj 25dc, czyli ok 15dpo i 2-3 dni do @. Mam tylko katar, pomimo, że uszy się nie zatykają co jakiś czas kręci mi się w głowie i mi słabo... No raczej nie od kataru, nic mnie nie boli, ani nie mam gorączki.

2018-08-31-003-005.jpg

@Wiktorka88 ja tez zawsze myslalam o pracy i zawsze był nieodpowiedni moment. Racjonalnie myśląc to teraz tez nie jest dobry bo w pracy tez ciagle zmiany, w ubiegłym tygodniu podpisaliśmy umowę kredytowa, pozna jesienią odbieramy klucze do mieszkania wiec i przeprowadzka wiec ciagle coś i tak ku stuknęło 34 lata a mojemu A 36 wiec kiedy jak nie teraz... poza tym praca nie będzie Cię nigdy kochać.... poza tym jest tyle młodych dziewczyn i kobiet co jeszcze się uczą, dopiero zaczynaja pracować i dają radę wiec nie ma co tak myśleć, także trzymam kciuki za Ciebie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Na szczęście sama się wchłonęła po okresie, gin powiedział mi ze tak moze sie dziac czesciej i po prostu beda sie wchłanialy same. To było juz kilka lat temu, nie pamiętam wielkości. od tamtej pory przy badaniu usg nikt więcej mi nie mówił o torbielach, czasem czulam takie ciągnięcia więc pewnie byly ale znikaly [emoji4] jutro mam wizytę, znowu mnie kłuje i ciągnie to zapytam czy cos widzi. A jak u Ciebie wygląda sprawa? Jakies kontrolne badania?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja 1 marca mialam operacje na wyciecie torbieli bo miala juz 14cm i przy okazji byla owinieta na jajniku i jajowodzie wiec mi usuneli. Po kontroli jestem i prawy jajnik niby oki ale gin myslal ze po zabiegu pcos mnie opusci ale cos tam widzial i jutro lece zrobic badania krwi FSH, LH i AMH. Teraz tak naprawde to boje sie by zas torbiel mi nie urosla:(

reklama
Witam się w 1dc. Dziewczyny, muszę się wycofać. Od maja zaczynam nową pracę, i chciałabym trochę popracować. W międzyczasie zrobię dodatkowe badania hormonalne i wyślę M na badanie nasienia. A póki co życzę Wam owocnych starań [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To powodzenia i wracaj do nas szybko:)

Do góry