reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej. Piesze dopiero teraz bo latałam od rana. Załatwiłam sobie duphaston. Ten lekarz mój poprzedni nie dał rady doprowadzić do ciąży, ale i tak anioł jest nie człowiek. Lekarz z prawdziwego powołania. Jedyny, który po porodzie, a nie znałam go wcześniej podszedł po ludzku, z wyczuciem i sercem. Jedyny co po porodzie podszedł do męża i podał mu rękę gratulując. Mało jest takich lekarzy.
Ja tez po becie. Po 14 tej wyniki, może uda się wcześniej :)... tez strasznie się denerwuje!
@Dagaa11, @ForgetMeeNot trzymam mocno ✊✊✊
@Otoona trzymam mocno kciuki za wizytę i czekamy na dobre wieści! Myśl pozytywnie.
Musi być i będzie dobrze!
Za resztę również mocno trzymam kciuki ✊✊✊
I dziekuje Wam za wsparcie :)

reklama
Hej. Piesze dopiero teraz bo latałam od rana. Załatwiłam sobie duphaston. Ten lekarz mój poprzedni nie dał rady doprowadzić do ciąży, ale i tak anioł jest nie człowiek. Lekarz z prawdziwego powołania. Jedyny, który po porodzie, a nie znałam go wcześniej podszedł po ludzku, z wyczuciem i sercem. Jedyny co po porodzie podszedł do męża i podał mu rękę gratulując. Mało jest takich lekarzy.
Ja tez po becie. Po 14 tej wyniki, może uda się wcześniej :)... tez strasznie się denerwuje!
@Dagaa11, @ForgetMeeNot trzymam mocno [emoji110][emoji110][emoji110]
@Otoona trzymam mocno kciuki za wizytę i czekamy na dobre wieści! Myśl pozytywnie.
Musi być i będzie dobrze!
Za resztę również mocno trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
I dziekuje Wam za wsparcie :)

@EklerkaDaria przyłączam się z mocno zaciśniętym kciukiem [emoji110]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Laski ja tez trzymam za was kciuki :* zebysmy dzisiaj mialy piekne wybiki bety :* bedzie dobrze, bo musi!!!

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki za piekne wyniki bety.Mnie od dzisiaj dopadly mocne mdlosci.wczesniej byly takie w tle.dzis ledwo obiad gotuje.mdli mnie caly czas.momentami prawie lece do wc.Po tym poznaje ze to taka moja ciaza jak te z dziećmi.jutro ide do gina i 1 usg.mam stresa.ottona trzymam kciuki migdalove gratuluje cierpliwosci

Dziewczyny betujące trzymam mocno kciuki za piękne wyniki :)!

Super się nam kwiecień rozpoczyna, tyle II o_O. Oby ta passa trwała dluuugo!

@Migdalove podziwiam cierpliwość, chociaż ja mam podobne podejście i jeszcze niegdy nie zrobiłam testu przed terminem okresu o_O

@ForgetMeeNot testy czasami różne rzeczy pokazują...Okresu nie ma, szansa na ciążę jest, trzymam kciuki żeby beta była ładna.

U nas dzisiaj piękne słońce! Jutro mam być 15 stopni. Nareszcie ciepło.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny betujące trzymam mocno kciuki za piękne wyniki :)!

Super się nam kwiecień rozpoczyna, tyle II o_O. Oby ta passa trwała dluuugo!

@Migdalove podziwiam cierpliwość, chociaż ja mam podobne podejście i jeszcze niegdy nie zrobiłam testu przed terminem okresu o_O

@ForgetMeeNot testy czasami różne rzeczy pokazują...Okresu nie ma, szansa na ciążę jest, trzymam kciuki żeby beta była ładna.

U nas dzisiaj piękne słońce! Jutro mam być 15 stopni. Nareszcie ciepło.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas tez dzisiaj pieknie, 16 stopni i slonce. Az chce sie żyć :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie słoneczka brak, ale ptaszki pięknie śpiewają i czuć wiosnę w powietrzu!
Zajęłam się pracą by nie myśleć, a i tak ciagle patrzę na zegar o_O jeszcze godzina i jadę do przychodni. Będę pierwsza stała pod drzwiami :p. Czemu ten czas tak wolno teraz leci....

reklama
Do góry