reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej dzis 27 dc wczoraj mialabyc @ do dzis nic zrobilam test ale nic tylko biel zobaczylam jednak nie trace nadzieji nic mnie nie boli tylko troche mi niedobrze sie zrobilo po kawie poza tym zero oznak na @ czy ciaze. Jak sie nie pojawi do piatku zrobie kolejny test powodzenia tym ktore tez testuja teraz

reklama
Życzę Ci żebyś jak najszybszej zaszła w ciążę. Trzymam kciuki i czekam na dobre wieści[emoji5].

Ja proszę o trzymanie kciuków w czwartek bo mam badania prenatalne a cholernie się boję przez tą cukrzycę że będzie coś nie tak z dzieckiem.

rr7luqh.png
Juz zaciskam ✊✊✊✊✊ i bede 3mac az dasz znac po badaniach. I wierze ze wszystko dobrze bedzie:)

Hej, ja juz po becie. Po 15 wynik. Stres jest :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Czekam z niecierpliwoscia ;-)

Ja tez po becie i tez po 15 wynik.Trzymam kciuki za Ciebie bo u mnie to raczej nic z tego nie będzie, ten wczorajszy negatywny test jakos pozbawił mnie złudzeń ale zawsze cień nadziei jest

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Daj znac od razu jak odbierzesz wynik! Trzymam mocno kciuki :-)

Hej dziewczyny. Dzisiaj 25dc, czyli ok 15dpo i 2-3 dni do @. Mam tylko katar, pomimo, że uszy się nie zatykają co jakiś czas kręci mi się w głowie i mi słabo... No raczej nie od kataru, nic mnie nie boli, ani nie mam gorączki.

2018-08-31-003-005.jpg
Robisz test albo bete?
Czekam na Twój test [emoji7]

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png
Wlasnie!:-)

No ja 1 marca mialam operacje na wyciecie torbieli bo miala juz 14cm i przy okazji byla owinieta na jajniku i jajowodzie wiec mi usuneli. Po kontroli jestem i prawy jajnik niby oki ale gin myslal ze po zabiegu pcos mnie opusci ale cos tam widzial i jutro lece zrobic badania krwi FSH, LH i AMH. Teraz tak naprawde to boje sie by zas torbiel mi nie urosla:(
Wiem, ze latwo mowil, ale będzie dobrze. Badz dobrej mysli [emoji173] ja na pewno nie mialam tak duzej, tez mam pcos i poki co te torbiele to właśnie raczej pecherzyki ktore bardzo długo sie wchłaniaja.
A mialas robiona przy okazji droznosc jajowodu?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@Wiktorka88 ja tez zawsze myslalam o pracy i zawsze był nieodpowiedni moment. Racjonalnie myśląc to teraz tez nie jest dobry bo w pracy tez ciagle zmiany, w ubiegłym tygodniu podpisaliśmy umowę kredytowa, pozna jesienią odbieramy klucze do mieszkania wiec i przeprowadzka wiec ciagle coś i tak ku stuknęło 34 lata a mojemu A 36 wiec kiedy jak nie teraz... poza tym praca nie będzie Cię nigdy kochać.... poza tym jest tyle młodych dziewczyn i kobiet co jeszcze się uczą, dopiero zaczynaja pracować i dają radę wiec nie ma co tak myśleć, także trzymam kciuki za Ciebie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My też dom teraz kupujemy no i kredyt bierzemy. Mamy 1.5 roczna córeczkę tez pojawiła się w złym momencie tak nam się wydawało, ale jednak w najlepszym jakim mogła. Myślę i wierzę w to, że tym razem też tak będzie :)

@EklerkaDaria trzymam kciuki, mocno Ci kibicuje, bo wiem jak problemy z tarczyca są okropne. Cieszę się, że tak szybko się udało, modlę się za zdrowe dzieciątko :)
@Dagaa11, @ForgetMeeNot do 15 nie puszczam kciuków:)
@Migdalove robiłaś już ten test? Ja wczoraj tak i było tak jak się spodziewałam... Biel wizyta, ale z racji tego, że się nie nastawialam jakoś tak nawet bez emocji to przyjelam. Postaram się zawsze nie nastawiać... Choć na kolejny cykl liczę meeeega więc pewnie znów będę swirowac;):p a teraz czekam na @ oby nie kazała zbyt długo na siebie czekać...
@Wiktorka88 O masz rację, czas zawsze wydaje się niewłaściwy, ja żałuję, że wcześniej się nie zdecydowałam, później przyszła choroba i mogłam pomarzyć o dzidziusiu, życie jest niewiadomą, dlatego z ważnymi rzeczami nie warto zwlekać.
@Otoona ale ten czas leci dopiero pamiętam jak was podczytywalam i pamiętam Twój pozytywny test, a to już tyle tygodni:) też trzymam kciuki za badanie :)
@Kasienka3b mam nadzieję, że po tych wszystkich przeżyciach uda Ci się w 1cs, mocno w to wierzę i trzymam kciuki:tak::)

reklama
Poczekam grzecznie do 6 kwietnia z jakimikolwiek testami. Teraz w pracy jestem to tak mniej to mnie zadręcza. :) Jak ma być ciąża to będzie. :) A jak nie będzie to trudno, głowa do góry i działamy dalej. :)

2018-08-31-003-005.jpg

Do góry