reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej dzis 27 dc wczoraj mialabyc @ do dzis nic zrobilam test ale nic tylko biel zobaczylam jednak nie trace nadzieji nic mnie nie boli tylko troche mi niedobrze sie zrobilo po kawie poza tym zero oznak na @ czy ciaze. Jak sie nie pojawi do piatku zrobie kolejny test powodzenia tym ktore tez testuja teraz

reklama
Życzę Ci żebyś jak najszybszej zaszła w ciążę. Trzymam kciuki i czekam na dobre wieści[emoji5].

Ja proszę o trzymanie kciuków w czwartek bo mam badania prenatalne a cholernie się boję przez tą cukrzycę że będzie coś nie tak z dzieckiem.

rr7luqh.png
Juz zaciskam ✊✊✊✊✊ i bede 3mac az dasz znac po badaniach. I wierze ze wszystko dobrze bedzie:)

Hej, ja juz po becie. Po 15 wynik. Stres jest :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Czekam z niecierpliwoscia ;-)

Ja tez po becie i tez po 15 wynik.Trzymam kciuki za Ciebie bo u mnie to raczej nic z tego nie będzie, ten wczorajszy negatywny test jakos pozbawił mnie złudzeń ale zawsze cień nadziei jest

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Daj znac od razu jak odbierzesz wynik! Trzymam mocno kciuki :-)

Hej dziewczyny. Dzisiaj 25dc, czyli ok 15dpo i 2-3 dni do @. Mam tylko katar, pomimo, że uszy się nie zatykają co jakiś czas kręci mi się w głowie i mi słabo... No raczej nie od kataru, nic mnie nie boli, ani nie mam gorączki.

2018-08-31-003-005.jpg
Robisz test albo bete?
Czekam na Twój test [emoji7]

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png
Wlasnie!:-)

No ja 1 marca mialam operacje na wyciecie torbieli bo miala juz 14cm i przy okazji byla owinieta na jajniku i jajowodzie wiec mi usuneli. Po kontroli jestem i prawy jajnik niby oki ale gin myslal ze po zabiegu pcos mnie opusci ale cos tam widzial i jutro lece zrobic badania krwi FSH, LH i AMH. Teraz tak naprawde to boje sie by zas torbiel mi nie urosla:(
Wiem, ze latwo mowil, ale będzie dobrze. Badz dobrej mysli [emoji173] ja na pewno nie mialam tak duzej, tez mam pcos i poki co te torbiele to właśnie raczej pecherzyki ktore bardzo długo sie wchłaniaja.
A mialas robiona przy okazji droznosc jajowodu?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@Wiktorka88 ja tez zawsze myslalam o pracy i zawsze był nieodpowiedni moment. Racjonalnie myśląc to teraz tez nie jest dobry bo w pracy tez ciagle zmiany, w ubiegłym tygodniu podpisaliśmy umowę kredytowa, pozna jesienią odbieramy klucze do mieszkania wiec i przeprowadzka wiec ciagle coś i tak ku stuknęło 34 lata a mojemu A 36 wiec kiedy jak nie teraz... poza tym praca nie będzie Cię nigdy kochać.... poza tym jest tyle młodych dziewczyn i kobiet co jeszcze się uczą, dopiero zaczynaja pracować i dają radę wiec nie ma co tak myśleć, także trzymam kciuki za Ciebie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My też dom teraz kupujemy no i kredyt bierzemy. Mamy 1.5 roczna córeczkę tez pojawiła się w złym momencie tak nam się wydawało, ale jednak w najlepszym jakim mogła. Myślę i wierzę w to, że tym razem też tak będzie :)

@EklerkaDaria trzymam kciuki, mocno Ci kibicuje, bo wiem jak problemy z tarczyca są okropne. Cieszę się, że tak szybko się udało, modlę się za zdrowe dzieciątko :)
@Dagaa11, @ForgetMeeNot do 15 nie puszczam kciuków:)
@Migdalove robiłaś już ten test? Ja wczoraj tak i było tak jak się spodziewałam... Biel wizyta, ale z racji tego, że się nie nastawialam jakoś tak nawet bez emocji to przyjelam. Postaram się zawsze nie nastawiać... Choć na kolejny cykl liczę meeeega więc pewnie znów będę swirowac;):p a teraz czekam na @ oby nie kazała zbyt długo na siebie czekać...
@Wiktorka88 O masz rację, czas zawsze wydaje się niewłaściwy, ja żałuję, że wcześniej się nie zdecydowałam, później przyszła choroba i mogłam pomarzyć o dzidziusiu, życie jest niewiadomą, dlatego z ważnymi rzeczami nie warto zwlekać.
@Otoona ale ten czas leci dopiero pamiętam jak was podczytywalam i pamiętam Twój pozytywny test, a to już tyle tygodni:) też trzymam kciuki za badanie :)
@Kasienka3b mam nadzieję, że po tych wszystkich przeżyciach uda Ci się w 1cs, mocno w to wierzę i trzymam kciuki:tak::)

reklama
Poczekam grzecznie do 6 kwietnia z jakimikolwiek testami. Teraz w pracy jestem to tak mniej to mnie zadręcza. :) Jak ma być ciąża to będzie. :) A jak nie będzie to trudno, głowa do góry i działamy dalej. :)

2018-08-31-003-005.jpg

Do góry