reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziekuje kochana! Bierz coś za wczasu i nie dopuść do choróbska. Trzymam kciuki za wizytę i oby były wieści pomyślne.
Wygrzewam się, odpoczywam [emoji4] ale chyba jednak to świąteczne mycie okien wyjdzie mi bokiem [emoji23] Ty teraz dbaj o siebie [emoji173] jutro beta? [emoji4]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

I dostalam @ wiec czas start 1dc i 1cs:)
Trzymam kciuki [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

A co ten aromek wplywa na powstawanie torbieli? Czy juz kiedys mialas ze sie ich obawiasz?
Miałam torbiel, ale sama sie wchłonęła. A aromek stymuluje jajniki, powodujac wzrost pęcherzyków, nie miałam monitoringu wiec nie wiem czy pękły, czy w ogóle urosły dlatego się martwię [emoji15]

Miałam torbiel, ale sama sie wchłonęła. A aromek stymuluje jajniki, powodujac wzrost pęcherzyków, nie miałam monitoringu wiec nie wiem czy pękły, czy w ogóle urosły dlatego się martwię [emoji15]

A jakiej wielkosci mialas torbiel? I czym go 'zniwelowalas'? No i kiedy idziesz znow do lekarza sie zbadac?

Ale to są emocje :) w jednej chwili zmienia sie cale życie, nic dziwnego, ze nie możesz spać ;) w którym dc wyszedł Ci pozytyw?
W 26 dc. :) Emocje są wielkie i marzenia o córeczce ;) Ale wiadomo, teraz najważniejsze żeby wszystko było dobrze i dzidzia zdrowa!
Wygrzewam się, odpoczywam [emoji4] ale chyba jednak to świąteczne mycie okien wyjdzie mi bokiem [emoji23] Ty teraz dbaj o siebie [emoji173] jutro beta? [emoji4]

Dbam, dbam. A najbardziej mąż świruje. Apetyt ogromny, jak tak będę żarła to na koniec będę taczkę potrzebowała. Chyba już podświadomie jem za dwóch. Tak, jutro beta i tarczycowe. :)

@Kasienka3b przykro mi i trzymam mocno ✊✊✊ za następny cykl!

Nie martw się na zapas! Może wszystko ładnie pękło i będzie niespodzianka, czego bardzo Ci życzę!

A jakiej wielkosci mialas torbiel? I czym go 'zniwelowalas'? No i kiedy idziesz znow do lekarza sie zbadac?
Na szczęście sama się wchłonęła po okresie, gin powiedział mi ze tak moze sie dziac czesciej i po prostu beda sie wchłanialy same. To było juz kilka lat temu, nie pamiętam wielkości. od tamtej pory przy badaniu usg nikt więcej mi nie mówił o torbielach, czasem czulam takie ciągnięcia więc pewnie byly ale znikaly [emoji4] jutro mam wizytę, znowu mnie kłuje i ciągnie to zapytam czy cos widzi. A jak u Ciebie wygląda sprawa? Jakies kontrolne badania?

W 26 dc. :) Emocje są wielkie i marzenia o córeczce ;) Ale wiadomo, teraz najważniejsze żeby wszystko było dobrze i dzidzia zdrowa!

Dbam, dbam. A najbardziej mąż świruje. Apetyt ogromny, jak tak będę żarła to na koniec będę taczkę potrzebowała. Chyba już podświadomie jem za dwóch. Tak, jutro beta i tarczycowe. :)

@Kasienka3b przykro mi i trzymam mocno [emoji110][emoji110][emoji110] za następny cykl!

Nie martw się na zapas! Może wszystko ładnie pękło i będzie niespodzianka, czego bardzo Ci życzę!
Zycze Ci zeby spełniło sie Twoje marzenie o coreczce[emoji7]
Ja sie nie nakrecam, wolę sie nie zawieść. Za to moj mąż mocno wierzy ze sie udało i ciągle gada do brzucha [emoji23]

reklama
Witam się w 1dc. Dziewczyny, muszę się wycofać. Od maja zaczynam nową pracę, i chciałabym trochę popracować. W międzyczasie zrobię dodatkowe badania hormonalne i wyślę M na badanie nasienia. A póki co życzę Wam owocnych starań [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry