Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Eklerka bardzo gratuluję!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wygrzewam się, odpoczywam [emoji4] ale chyba jednak to świąteczne mycie okien wyjdzie mi bokiem [emoji23] Ty teraz dbaj o siebie [emoji173] jutro beta? [emoji4]Dziekuje kochana! Bierz coś za wczasu i nie dopuść do choróbska. Trzymam kciuki za wizytę i oby były wieści pomyślne.
Trzymam kciuki [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]I dostalam @ wiec czas start 1dc i 1cs
Miałam torbiel, ale sama sie wchłonęła. A aromek stymuluje jajniki, powodujac wzrost pęcherzyków, nie miałam monitoringu wiec nie wiem czy pękły, czy w ogóle urosły dlatego się martwię [emoji15]A co ten aromek wplywa na powstawanie torbieli? Czy juz kiedys mialas ze sie ich obawiasz?
A jakiej wielkosci mialas torbiel? I czym go 'zniwelowalas'? No i kiedy idziesz znow do lekarza sie zbadac?Miałam torbiel, ale sama sie wchłonęła. A aromek stymuluje jajniki, powodujac wzrost pęcherzyków, nie miałam monitoringu wiec nie wiem czy pękły, czy w ogóle urosły dlatego się martwię [emoji15]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki :*I dostalam @ wiec czas start 1dc i 1cs
W 26 dc. Emocje są wielkie i marzenia o córeczce Ale wiadomo, teraz najważniejsze żeby wszystko było dobrze i dzidzia zdrowa!Ale to są emocje w jednej chwili zmienia sie cale życie, nic dziwnego, ze nie możesz spać w którym dc wyszedł Ci pozytyw?
Dbam, dbam. A najbardziej mąż świruje. Apetyt ogromny, jak tak będę żarła to na koniec będę taczkę potrzebowała. Chyba już podświadomie jem za dwóch. Tak, jutro beta i tarczycowe.Wygrzewam się, odpoczywam [emoji4] ale chyba jednak to świąteczne mycie okien wyjdzie mi bokiem [emoji23] Ty teraz dbaj o siebie [emoji173] jutro beta? [emoji4]
Nie martw się na zapas! Może wszystko ładnie pękło i będzie niespodzianka, czego bardzo Ci życzę!Miałam torbiel, ale sama sie wchłonęła. A aromek stymuluje jajniki, powodujac wzrost pęcherzyków, nie miałam monitoringu wiec nie wiem czy pękły, czy w ogóle urosły dlatego się martwię [emoji15]
Na szczęście sama się wchłonęła po okresie, gin powiedział mi ze tak moze sie dziac czesciej i po prostu beda sie wchłanialy same. To było juz kilka lat temu, nie pamiętam wielkości. od tamtej pory przy badaniu usg nikt więcej mi nie mówił o torbielach, czasem czulam takie ciągnięcia więc pewnie byly ale znikaly [emoji4] jutro mam wizytę, znowu mnie kłuje i ciągnie to zapytam czy cos widzi. A jak u Ciebie wygląda sprawa? Jakies kontrolne badania?A jakiej wielkosci mialas torbiel? I czym go 'zniwelowalas'? No i kiedy idziesz znow do lekarza sie zbadac?
Zycze Ci zeby spełniło sie Twoje marzenie o coreczce[emoji7]W 26 dc. Emocje są wielkie i marzenia o córeczce Ale wiadomo, teraz najważniejsze żeby wszystko było dobrze i dzidzia zdrowa!
Dbam, dbam. A najbardziej mąż świruje. Apetyt ogromny, jak tak będę żarła to na koniec będę taczkę potrzebowała. Chyba już podświadomie jem za dwóch. Tak, jutro beta i tarczycowe.
@Kasienka3b przykro mi i trzymam mocno [emoji110][emoji110][emoji110] za następny cykl!
Nie martw się na zapas! Może wszystko ładnie pękło i będzie niespodzianka, czego bardzo Ci życzę!