reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Dagaa11 to tak jak ja [emoji846] ale u Ciebie to raczej pewniak. Krecha ciemnieje wiec i beta będzie na dobrym poziomie [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No tak, ze ciaza jest to nie ma dyskusji, ale wlasnie zeby beta ladnie przyrastala... Musi byc dobrze :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@EklerkaDaria gratuluję [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] tak bardzo sie ciesze ze Ci sie udalo [emoji7]
U mnie dzisiaj zimno, wieje i pada. Mnie cos chyba bierze, wszyscy dookola chorzy to pewnie i ja padne [emoji20] zaczyna mnie bolec gardlo, glowa i kaszel. Jutro mam wizytę u gina, to bedzie 25dc, moze powie czy widzi cos na horyzoncie, mam na myśli @, bo objawów poza kłuciem z lewej strony brak. Boje sie tez torbieli, bo jednak bralam ten aromek i nie bylam na monitoringu. [emoji15]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje kochana! Bierz coś za wczasu i nie dopuść do choróbska. Trzymam kciuki za wizytę i oby były wieści pomyślne.

Ale Wam dziewczyny zazdroszczę! Takie piękne kreski :) u mnie 28 dc, brzuch ćmi, @ sie zbliża, w piatek po południu robiłam test - biel aż raziła w oczy :( ale szczerze to malo bylo czasu na starania, nawet dupka zapomniałam brać, owu nie czułam, śluzu mało, cykl spisany na starty, niech juz @ przyjdzie!
@Migdalove piękny masz look ślubny, romantyczny i kobiecy :)
U nas piękna pogoda, słoneczko świeci!
Póki nie ma jest nadzieja, im mniej liczysz, to właśnie możesz się przeliczyć. Jestem na to super dowodem. Byłam pewna, że przez tarczyce nic z tego nie będzie. Teraz drżę, bo nie mam jej uregulowanej i aż się boję jaki wynik jutro zobaczę. Trzymam kciuki ✊✊✊ i ślę fluidki ~~~~~ :)

Łapię fluidki :) i tez trzymam kciuki za Twoje jutrzejsze wyniki, bo rozumiem, ze robisz betę i hormony tarczycowe? Jakies objawy juz masz?
Dokładnie, betę i tarczycowe. Objawy to wrażliwe brodawki i raz poraz zakłuje podbrzusze, objawy jak przed okresem. Doszła jeszcze bezsenność :(, ale to chyba emocje :p. Liczę na to, że prześmigam całą ciąże w super stanie jak poprzednią. A czułam się wtedy cudownie :D. Powiem wam, ze dopiero wczoraj wieczorem poczułam kłucia, do tej pory cisza, ani owulacji, ani zagnieżdżania nie czułam. W dwa dni strasznie mnie kaszel dusił i nagle samo przeszło. Gdyby nie duphaston który kończyłam, testu na pewno bym nie zrobiła ;)

@EklerkaDaria gratuluję [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] tak bardzo sie ciesze ze Ci sie udalo [emoji7]
U mnie dzisiaj zimno, wieje i pada. Mnie cos chyba bierze, wszyscy dookola chorzy to pewnie i ja padne [emoji20] zaczyna mnie bolec gardlo, glowa i kaszel. Jutro mam wizytę u gina, to bedzie 25dc, moze powie czy widzi cos na horyzoncie, mam na myśli @, bo objawów poza kłuciem z lewej strony brak. Boje sie tez torbieli, bo jednak bralam ten aromek i nie bylam na monitoringu. [emoji15]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
A co ten aromek wplywa na powstawanie torbieli? Czy juz kiedys mialas ze sie ich obawiasz?

reklama
Do góry