reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej dziewczyny, chcialam sie z Wami podzielic obserwacja nt testow o czułości 10 i 25. W sobote zrobilam pink test 10, a wczoraj jakis 25, i nie bylo duzej roznicy miedzy nimi, niemniej jednak w tym czulszym druga kreska pojawila sie szybciej i byla troszke bardziej widoczna. Wiec ja osobiście polecam Wam te czulsze:)

Powiem Wam ze bardzo, bardzo powoli do mnie dociera, ze sie udalo...

A, i mialam siedziec cicho, a tesciowie i rodzice juz wiedza, cholera! Cala ja :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny, chcialam sie z Wami podzielic obserwacja nt testow o czułości 10 i 25. W sobote zrobilam pink test 10, a wczoraj jakis 25, i nie bylo duzej roznicy miedzy nimi, niemniej jednak w tym czulszym druga kreska pojawila sie szybciej i byla troszke bardziej widoczna. Wiec ja osobiście polecam Wam te czulsze:)

A, i mialam siedziec cicho, a tesciowie i rodzice juz wiedza, cholera! Cala ja :D

Gratuluje II kreseczek [emoji846]
Skoro nie ma różnicy miedzy 10 a 25 w Twoim przypadku to znając moje szczęście pewnie wiarygodny w moim jest ten z jedna krecha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluje II kreseczek [emoji846]
Skoro nie ma różnicy miedzy 10 a 25 w Twoim przypadku to znając moje szczęście pewnie wiarygodny w moim jest ten z jedna krecha

A ja myślę że jak sie robi tak wcześnie test to czułość ma znaczenie.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam w lany poniedzialek!
Ja juz pachne mesko-damskimi perfumami i ino synek oblal mnie delikatnie woda:)
Dzis 29dc i @ brak ale pewnie zaatakuje w nie oczekiwanym momencie.
@Ilma a te badania masz zlecone przez lekarza czy we wlasnym zakresie robisz?
Co do mojej @ to napewno przyjdzie bo ten cykl byl po operacji wiec z mezem sie niestaralismy.
@Otoona to oby ta cukrzyca juz nie dawala Ci tak popalic i super ze mdlosci juz sobie poszly:)
Co do mnie to czekam na ta @ choc powinna byc wczoraj i potem czas start starania. Mam cicha nadzieje ze uda sie szybko:)
@Migdalove u nas smingus dyngus piekny bo sloneczko jest ale wiaterek dosc mocny.
@Stonkabiedronka to 3mam kciuki by @ nie przyszla i by okazalo sie ze to ciaza.
@EklerkaDaria ciemniejsza krecha jak byk wiec jeszcze raz gratulacje:)

Hej :) my właśnie wracamy od teściów z dolnego śląska na górny, wiec jeszcze dluuuga trasa przed nami.
@EklerkaDaria pięknie sciemniala, gratulacje :*

Ja jutro lece rano na bete i już zaczynam mies stresa :(

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) my właśnie wracamy od teściów z dolnego śląska na górny, wiec jeszcze dluuuga trasa przed nami.
@EklerkaDaria pięknie sciemniala, gratulacje :*

Ja jutro lece rano na bete i już zaczynam mies stresa :(

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

@Dagaa11 to tak jak ja [emoji846] ale u Ciebie to raczej pewniak. Krecha ciemnieje wiec i beta będzie na dobrym poziomie [emoji846]

Nie nigdy nie miałam. Dlatego gdy zobaczyłam wyniki byłam w szoku i dopadła mnie totalna zalamka. Rozumiem że kiedyś miałaś w ciąży cukrzycę?

rr7luqh.png
Tak miałam z synem :). Jedyny plus, to oduczyła się słodkiego i nauczyłam się regularnie jeść posiłki :p Ale czego się nie robi dla dziecka :)

No ja też się pochwaliłam mamom. Teściowej testa pokazałam, a mojej zdjęcie wysłałam. A ona na to, że się nie zna i że mam się nie martwić, że jak mam być to będę i ze mam cudownego syna :p. Sprowadziłam już ją na ziemie i uświadomiłam, że się udało :)
@Dagaa11 , @ForgetMeeNot to jutro dzień wyników :). Za wszystkie trzymam kciuki! A starającym życzę spokojnej głowy. Jednak prawdą jest i kolejny raz u mnie się sprawdziło. Rezygnacja i nie myślenie czyni cuda. Szkoda, że nie ma takiego przycisku na niemyślenie ;)

My dzisiaj robimy pizze, szkoda, że nie poczuje jak smakuje i jak pachnie. :D
Całe szczęście nie ma gorączki, 37,3 utrzymuje się od wczoraj. :)

reklama
@EklerkaDaria gratuluję [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] tak bardzo sie ciesze ze Ci sie udalo [emoji7]
U mnie dzisiaj zimno, wieje i pada. Mnie cos chyba bierze, wszyscy dookola chorzy to pewnie i ja padne [emoji20] zaczyna mnie bolec gardlo, glowa i kaszel. Jutro mam wizytę u gina, to bedzie 25dc, moze powie czy widzi cos na horyzoncie, mam na myśli @, bo objawów poza kłuciem z lewej strony brak. Boje sie tez torbieli, bo jednak bralam ten aromek i nie bylam na monitoringu. [emoji15]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry