Wesoła_Aga
Fanka BB :)
To nigdy nie są proste wybory jak w grę wchodzi nasza najbliższa rodzina Mam nadzieje, że wszystko się poukłada!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O ja też maniaczka netflixa! Polecam serial Dobre miejsce, jest genialny, trochę daje do przemyśleń mimo, że to komedia.Ogólnie czuje się mega napuchnięta , brzuch mam wzdęty ale często mam właśnie z tym problemy...chyba taka pogoda też bo moja córka nie sypia już w ciągu dnia a dziś i wczoraj zasnęła.Ja tez gdybym mogła spałabym całe dnie najlepsze jest to jak wiczorwm chce obejrzeć jakiś serial, odpalam netflixa i zasypiam w sekundę Moja miesiączka wypada na 5 czerwca o ile dobrze liczę wiec jeszcze trochę
Teraz to chyba każdy ma netflixa Ja polecam Outlander, Telefonistki, UwięzioneO ja też maniaczka netflixa! Polecam serial Dobre miejsce, jest genialny, trochę daje do przemyśleń mimo, że to komedia.
A to nie jest już to co lubię oglądać. ja już niemal całego netflixa przejrzałam, szkoda, że nie da się zrobić tak, żeby nie pokazywało tego co już oglądałam i tego co nie chciałabym oglądać.Teraz to chyba każdy ma netflixa Ja polecam Outlander, Telefonistki, Uwięzione
Dziękuje Kochana Ja tez bym bardzo chciała, żeby w końcu się udało. Co chwile dowiaduje się, ze ktoś z otoczenia jest w ciąży - aż serce rozrywa z takiej bezradności:/Jeden bocian na jedno dziecko xD to jak ich tam więcej latało to może drugi do Was się dobija kto wie
Ja tam dalej wierzę, że choćby nie wiem co i jk długo by nie było trzeba czekać, to wszystkie się doczekamy
Caly czas jestem z Tobą i Gosia w szczególności myślami obserwuję caly czas Was tutaj i wiem ze któregoś dnia doczekam się TEJ wiadomości od Was innej możliwości nawet nie przewiduje dziewczyny
W tkaim razie teraz kolej na Ciebie :-)Dziękuje Kochana [emoji3590] Ja tez bym bardzo chciała, żeby w końcu się udało. Co chwile dowiaduje się, ze ktoś z otoczenia jest w ciąży - aż serce rozrywa z takiej bezradności:/
Fajnie by było Mi się nieraz tez śni, ze jestem w ciąży, ale w moim przypadku to tylko sny... ja juz nawet nie liczę dni czy płodne czy nie, odstawiłam wszystkie tabsy, chce oczyścić organizm może wtedy zaskoczy. Jestem 3 mce po hsg i nadal nic...W tkaim razie teraz kolej na Ciebie :-)
Mi się dzisiaj po nocce w pracy śniło, że male dziecko na rękach trzymalam.
W końcu się uda , w tym roku na milion % będziesz w ciąży :-)Fajnie by było [emoji3590] Mi się nieraz tez śni, ze jestem w ciąży, ale w moim przypadku to tylko sny... ja juz nawet nie liczę dni czy płodne czy nie, odstawiłam wszystkie tabsy, chce oczyścić organizm może wtedy zaskoczy. Jestem 3 mce po hsg i nadal nic...