reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ogólnie czuje się mega napuchnięta , brzuch mam wzdęty ale często mam właśnie z tym problemy...chyba taka pogoda też bo moja córka nie sypia już w ciągu dnia a dziś i wczoraj zasnęła.Ja tez gdybym mogła spałabym całe dnie 😃😃najlepsze jest to jak wiczorwm chce obejrzeć jakiś serial, odpalam netflixa i zasypiam w sekundę 😁😁 Moja miesiączka wypada na 5 czerwca o ile dobrze liczę wiec jeszcze trochę

A co jeszcze dzisiaj wchodzi klientka słuchajcie kolejna stała , patrzę ups troszke jej się przytyło przez koronę a ona, że w ciąży i mowie nie No nie wierze codziennie przychodzi klientka w ciąży😄😄🤯i co najlepsze zdecydowana większość to trzecie dziecko szok normalnie

Ogólnie czuje się mega napuchnięta , brzuch mam wzdęty ale często mam właśnie z tym problemy...chyba taka pogoda też bo moja córka nie sypia już w ciągu dnia a dziś i wczoraj zasnęła.Ja tez gdybym mogła spałabym całe dnie 😃😃najlepsze jest to jak wiczorwm chce obejrzeć jakiś serial, odpalam netflixa i zasypiam w sekundę 😁😁 Moja miesiączka wypada na 5 czerwca o ile dobrze liczę wiec jeszcze trochę
O ja też maniaczka netflixa! Polecam serial Dobre miejsce, jest genialny, trochę daje do przemyśleń mimo, że to komedia.

Teraz to chyba każdy ma netflixa 😄😄Ja polecam Outlander, Telefonistki, Uwięzione :)
A to nie jest już to co lubię oglądać. ;) ja już niemal całego netflixa przejrzałam, szkoda, że nie da się zrobić tak, żeby nie pokazywało tego co już oglądałam i tego co nie chciałabym oglądać. 😂

Jeden bocian na jedno dziecko xD to jak ich tam więcej latało to może drugi do Was się dobija ;) kto wie 😁😁😁
Ja tam dalej wierzę, że choćby nie wiem co i jk długo by nie było trzeba czekać, to wszystkie się doczekamy 😘
Caly czas jestem z Tobą i Gosia w szczególności myślami :) obserwuję caly czas Was tutaj i wiem ze któregoś dnia doczekam się TEJ wiadomości od Was ;) innej możliwości nawet nie przewiduje dziewczyny 😘✊
Dziękuje Kochana ❤️ Ja tez bym bardzo chciała, żeby w końcu się udało. Co chwile dowiaduje się, ze ktoś z otoczenia jest w ciąży - aż serce rozrywa z takiej bezradności:/

Dziękuje Kochana [emoji3590] Ja tez bym bardzo chciała, żeby w końcu się udało. Co chwile dowiaduje się, ze ktoś z otoczenia jest w ciąży - aż serce rozrywa z takiej bezradności:/
W tkaim razie teraz kolej na Ciebie :-)

Mi się dzisiaj po nocce w pracy śniło, że male dziecko na rękach trzymalam.

W tkaim razie teraz kolej na Ciebie :-)

Mi się dzisiaj po nocce w pracy śniło, że male dziecko na rękach trzymalam.
Fajnie by było ❤️ Mi się nieraz tez śni, ze jestem w ciąży, ale w moim przypadku to tylko sny... ja juz nawet nie liczę dni czy płodne czy nie, odstawiłam wszystkie tabsy, chce oczyścić organizm może wtedy zaskoczy. Jestem 3 mce po hsg i nadal nic...

reklama
Fajnie by było [emoji3590] Mi się nieraz tez śni, ze jestem w ciąży, ale w moim przypadku to tylko sny... ja juz nawet nie liczę dni czy płodne czy nie, odstawiłam wszystkie tabsy, chce oczyścić organizm może wtedy zaskoczy. Jestem 3 mce po hsg i nadal nic...
W końcu się uda , w tym roku na milion % będziesz w ciąży :-)

Do góry