reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ogólnie czuje się mega napuchnięta , brzuch mam wzdęty ale często mam właśnie z tym problemy...chyba taka pogoda też bo moja córka nie sypia już w ciągu dnia a dziś i wczoraj zasnęła.Ja tez gdybym mogła spałabym całe dnie 😃😃najlepsze jest to jak wiczorwm chce obejrzeć jakiś serial, odpalam netflixa i zasypiam w sekundę 😁😁 Moja miesiączka wypada na 5 czerwca o ile dobrze liczę wiec jeszcze trochę

A co jeszcze dzisiaj wchodzi klientka słuchajcie kolejna stała , patrzę ups troszke jej się przytyło przez koronę a ona, że w ciąży i mowie nie No nie wierze codziennie przychodzi klientka w ciąży😄😄🤯i co najlepsze zdecydowana większość to trzecie dziecko szok normalnie

Ogólnie czuje się mega napuchnięta , brzuch mam wzdęty ale często mam właśnie z tym problemy...chyba taka pogoda też bo moja córka nie sypia już w ciągu dnia a dziś i wczoraj zasnęła.Ja tez gdybym mogła spałabym całe dnie 😃😃najlepsze jest to jak wiczorwm chce obejrzeć jakiś serial, odpalam netflixa i zasypiam w sekundę 😁😁 Moja miesiączka wypada na 5 czerwca o ile dobrze liczę wiec jeszcze trochę
O ja też maniaczka netflixa! Polecam serial Dobre miejsce, jest genialny, trochę daje do przemyśleń mimo, że to komedia.

Teraz to chyba każdy ma netflixa 😄😄Ja polecam Outlander, Telefonistki, Uwięzione :)
A to nie jest już to co lubię oglądać. ;) ja już niemal całego netflixa przejrzałam, szkoda, że nie da się zrobić tak, żeby nie pokazywało tego co już oglądałam i tego co nie chciałabym oglądać. 😂

Jeden bocian na jedno dziecko xD to jak ich tam więcej latało to może drugi do Was się dobija ;) kto wie 😁😁😁
Ja tam dalej wierzę, że choćby nie wiem co i jk długo by nie było trzeba czekać, to wszystkie się doczekamy 😘
Caly czas jestem z Tobą i Gosia w szczególności myślami :) obserwuję caly czas Was tutaj i wiem ze któregoś dnia doczekam się TEJ wiadomości od Was ;) innej możliwości nawet nie przewiduje dziewczyny 😘✊
Dziękuje Kochana ❤️ Ja tez bym bardzo chciała, żeby w końcu się udało. Co chwile dowiaduje się, ze ktoś z otoczenia jest w ciąży - aż serce rozrywa z takiej bezradności:/

Dziękuje Kochana [emoji3590] Ja tez bym bardzo chciała, żeby w końcu się udało. Co chwile dowiaduje się, ze ktoś z otoczenia jest w ciąży - aż serce rozrywa z takiej bezradności:/
W tkaim razie teraz kolej na Ciebie :-)

Mi się dzisiaj po nocce w pracy śniło, że male dziecko na rękach trzymalam.

W tkaim razie teraz kolej na Ciebie :-)

Mi się dzisiaj po nocce w pracy śniło, że male dziecko na rękach trzymalam.
Fajnie by było ❤️ Mi się nieraz tez śni, ze jestem w ciąży, ale w moim przypadku to tylko sny... ja juz nawet nie liczę dni czy płodne czy nie, odstawiłam wszystkie tabsy, chce oczyścić organizm może wtedy zaskoczy. Jestem 3 mce po hsg i nadal nic...

reklama
Fajnie by było [emoji3590] Mi się nieraz tez śni, ze jestem w ciąży, ale w moim przypadku to tylko sny... ja juz nawet nie liczę dni czy płodne czy nie, odstawiłam wszystkie tabsy, chce oczyścić organizm może wtedy zaskoczy. Jestem 3 mce po hsg i nadal nic...
W końcu się uda , w tym roku na milion % będziesz w ciąży :-)

Do góry