reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ale to w każdej kwestii tak może być. :) Dlatego czasmi dwa razy zastanawiam się jak komuś odpisać by nikogo nie skrzywdzić. Pisząc na kościół piszę tak, by nie obrazić katolików wierzących. A jak ktoś czuję się urażony bo nie popieram tego czy tamtego to już sama się dziwię. Co innego gdybym napisała " jesteś głupi bo wierzysz w boga i chodzisz do kościoła" no nie, głupie jest robienie komuś krzywdy a nie rozwijanie w sobie jakiejś wiary. :)
Co nie napiszesz to i tak kogos obrazi. Tak juz jest i bedzie. Kazdy porównuje do swojej sytuacji, pogladow itp i przerabia na swoje. Natasza nie lubi zgredow i rozenkowej, znamy sie juz jakis czas to napisala spontanicznie co wpadlo w glowe. Trzeba bardziej na wszystko patrzec przez palce, bo strach sie odezwac, sama sie na to lapie jak widac zreszta

reklama
Co nie napiszesz to i tak kogos obrazi. Tak juz jest i bedzie. Kazdy porównuje do swojej sytuacji, pogladow itp i przerabia na swoje. Natasza nie lubi zgredow i rozenkowej, znamy sie juz jakis czas to napisala spontanicznie co wpadlo w glowe. Trzeba bardziej na wszystko patrzec przez palce, bo strach sie odezwac, sama sie na to lapie jak widac zreszta
No oczywiście to rozumiem, mimo wszystko gdyby było na odwrót i zamieniłabyś się ze mna rolami to też byś się poczuła lekko urażona. Nie mówie, że nie wiadomo jak czuję się przez to urażona, po prostu lekko dotknięta. :D Nie żywię do nikogo urazy przez takiego coś, gdybym ja kogoś tak uraziła to bym po prostu przeprosiła i nie pisałabym "już tu więcej nie piszę" bo to tak trochę dziwnie wyszło jakbym na prawdę jakaś wielką aferę zrobiła. :) A ja nawet się na nikogo nie poobrażałam, wszystkich tutaj lubie tak samo jak lubiłam. Fajnie, że z Tobą sobie wyjaśniłam i obie wiemy o co nam chodziło. ;)
A rozenkowej też jakoś nigdy nie lubiłam, nawet omijałam jej programy, koleżanka poleciła książkę to przeczytam z czystej ciekawości. ;)

No to ja kazałem mam DO Ciebie bo ja na samym południu prawie przy Wielkopolsce [emoji4] Ja nawet nie wiem kiedypowienin być @ bo miałam owulacje spóźniona. Zauważyłam śluz płodny gdzieś w 25 dc więc podejrzewałam że była w 28 dc. Był bardzo płodny. Dziś 42 dc @ Nie ma dzisiejszy test rano negatywny! Poprzednie dwa dały nadzieję i cienie kresek... eh...
I jak sytuacja?

Witajcie w Nowym Roku [emoji3526] dlatego warto omijać tematy związane z polityką i religią. Jestem osobą wierząca, chodzę do Kościoła, jestem we wspólnocie SNE, jeżdżę do Częstochowy i na kursy od czasu do czasu. Szanuję ludzi, próbuję zrozumieć zachowanie innych osób i w jakiś sposób pomóc. Co do księży- są różni. Pochodzę z małego miasta, gdzie każdy każdego zna. Proboszcz zna każdego tu po imieniu. Wie kto jakie ma problemy i stara się pomóc. Poprzedni proboszcz też pomagał ludziom.

Dziękuję robię testy przez 3 miesięcy systematycznie i owulacja wypada ok 13, 14 dnia, a dziś jest dzień 11. W ocenie owulacji mam potwierdzone w ubiegłym cyklu 13 dnia pękł pecherzyk. Jednak nic z tego nie wyszło jeśli jajowody były niedrozne. Wczoraj miałam udroznione, więc mam nadzieję
Jak miałaś udrazniane jajowody?? +

reklama
Jak miałaś udrazniane jajowody?? +
Badanie polega na wstrzyknięciu do wnętrza jamy macicy specjalnego płynu i wykonaniu serii zdjęć radiologicznych. HSG jest badaniem inwazyjnym – polega na dopochwowym wprowadzeniu do jajowodów i macicy specjalnego, kontrastującego środka, który umożliwia uzyskanie bardzo dokładnego obrazu.

Do góry