reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ale to w każdej kwestii tak może być. :) Dlatego czasmi dwa razy zastanawiam się jak komuś odpisać by nikogo nie skrzywdzić. Pisząc na kościół piszę tak, by nie obrazić katolików wierzących. A jak ktoś czuję się urażony bo nie popieram tego czy tamtego to już sama się dziwię. Co innego gdybym napisała " jesteś głupi bo wierzysz w boga i chodzisz do kościoła" no nie, głupie jest robienie komuś krzywdy a nie rozwijanie w sobie jakiejś wiary. :)
Co nie napiszesz to i tak kogos obrazi. Tak juz jest i bedzie. Kazdy porównuje do swojej sytuacji, pogladow itp i przerabia na swoje. Natasza nie lubi zgredow i rozenkowej, znamy sie juz jakis czas to napisala spontanicznie co wpadlo w glowe. Trzeba bardziej na wszystko patrzec przez palce, bo strach sie odezwac, sama sie na to lapie jak widac zreszta

reklama
Co nie napiszesz to i tak kogos obrazi. Tak juz jest i bedzie. Kazdy porównuje do swojej sytuacji, pogladow itp i przerabia na swoje. Natasza nie lubi zgredow i rozenkowej, znamy sie juz jakis czas to napisala spontanicznie co wpadlo w glowe. Trzeba bardziej na wszystko patrzec przez palce, bo strach sie odezwac, sama sie na to lapie jak widac zreszta
No oczywiście to rozumiem, mimo wszystko gdyby było na odwrót i zamieniłabyś się ze mna rolami to też byś się poczuła lekko urażona. Nie mówie, że nie wiadomo jak czuję się przez to urażona, po prostu lekko dotknięta. :D Nie żywię do nikogo urazy przez takiego coś, gdybym ja kogoś tak uraziła to bym po prostu przeprosiła i nie pisałabym "już tu więcej nie piszę" bo to tak trochę dziwnie wyszło jakbym na prawdę jakaś wielką aferę zrobiła. :) A ja nawet się na nikogo nie poobrażałam, wszystkich tutaj lubie tak samo jak lubiłam. Fajnie, że z Tobą sobie wyjaśniłam i obie wiemy o co nam chodziło. ;)
A rozenkowej też jakoś nigdy nie lubiłam, nawet omijałam jej programy, koleżanka poleciła książkę to przeczytam z czystej ciekawości. ;)

No to ja kazałem mam DO Ciebie bo ja na samym południu prawie przy Wielkopolsce [emoji4] Ja nawet nie wiem kiedypowienin być @ bo miałam owulacje spóźniona. Zauważyłam śluz płodny gdzieś w 25 dc więc podejrzewałam że była w 28 dc. Był bardzo płodny. Dziś 42 dc @ Nie ma dzisiejszy test rano negatywny! Poprzednie dwa dały nadzieję i cienie kresek... eh...
I jak sytuacja?

Witajcie w Nowym Roku [emoji3526] dlatego warto omijać tematy związane z polityką i religią. Jestem osobą wierząca, chodzę do Kościoła, jestem we wspólnocie SNE, jeżdżę do Częstochowy i na kursy od czasu do czasu. Szanuję ludzi, próbuję zrozumieć zachowanie innych osób i w jakiś sposób pomóc. Co do księży- są różni. Pochodzę z małego miasta, gdzie każdy każdego zna. Proboszcz zna każdego tu po imieniu. Wie kto jakie ma problemy i stara się pomóc. Poprzedni proboszcz też pomagał ludziom.

Dziękuję robię testy przez 3 miesięcy systematycznie i owulacja wypada ok 13, 14 dnia, a dziś jest dzień 11. W ocenie owulacji mam potwierdzone w ubiegłym cyklu 13 dnia pękł pecherzyk. Jednak nic z tego nie wyszło jeśli jajowody były niedrozne. Wczoraj miałam udroznione, więc mam nadzieję
Jak miałaś udrazniane jajowody?? +

reklama
Jak miałaś udrazniane jajowody?? +
Badanie polega na wstrzyknięciu do wnętrza jamy macicy specjalnego płynu i wykonaniu serii zdjęć radiologicznych. HSG jest badaniem inwazyjnym – polega na dopochwowym wprowadzeniu do jajowodów i macicy specjalnego, kontrastującego środka, który umożliwia uzyskanie bardzo dokładnego obrazu.

Do góry