Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest jeszcze jeden [emoji23]Przecież to jest wątek 2020
Odkąd pamiętam zawsze były co najmniej dwa lub trzy wątki tego samego roku.Jest jeszcze jeden [emoji23]
To ja mam progesteron 34 i też tydzień do @ ale boję się bo naczytalam się na necie że u mnie może to oznaczać torbielDzisiaj robilam progesteron i wynik 19.10 wow. Szok. A do miesiączki tydzień jeszcze. Do tej pory to wynik byl max 5.
Ale teraz 19 super.
Super, piękny wynik bierzesz jakieś leki ?Dzisiaj robilam progesteron i wynik 19.10 wow. Szok. A do miesiączki tydzień jeszcze. Do tej pory to wynik byl max 5.
Ale teraz 19 super.
Pregnyl 5000 zastrzyk mialam w okolicach owulacji. Suplememt inofolic combi caly czas biore, i letrozol na początku @.Super, piękny wynik bierzesz jakieś leki ?
Pamiętaj, ze po pregnylu beda 2 kreski przez jakiś czas. Bo to hormon ciazowy, sprawdzałam na własnej skórze, bo tez miałam ten zastrzyk ale jak po 14 dniach od zastrzyku nadal beda widniały to może być coś na rzeczy Tego Ci zyczePregnyl 5000 zastrzyk mialam w okolicach owulacji. Suplememt inofolic combi caly czas biore, i letrozol na początku @.
Jak zobaczyłam taki wynik to pierwsza myśl że ciąża jest ;-)