reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ta cieszyć.....nie wiarygodne bez leków niczego ....cykl.wczesniej tylko ovitrelle. Tak do Częstochowy na kolanach....o siłe prosić
Bo tak wlasnie sie dzieje. Jak odetniesz glowe, myslalas ze cykl bezowulacyjny. Ja jak sie staralam to tylko raz w cyklu bylo serce i wystarczylo, a wczeniej cuda na kiju. Oby wszystko bylo tylko dobrze, a reszta sie ulozy

@Agap87 z całego serducha jeszcze raz co gratuluję! Masz podwójne szczęście! Ile to ja bym dała za taki cud! Jeszcze jakby dzieciątka nie były obarczone wadami przez te moje nosicielstwa... Mogłabym nawet mieć trojaczki! Wiadomo ciężko będzie, bo nie ma w życiu łatwo, ale najważniejsze byle były dzieci zdrowe, reszta do ogarnięcia. :)

Ja ciągle jestem w szoku. Raz że nie miało być owulacji, żadnych leków nie brałam. Nic. Okazuje się że jestem w ciąży i wszystko wskazuje na bliźniaki. ...no szok...

Ja ciągle jestem w szoku. Raz że nie miało być owulacji, żadnych leków nie brałam. Nic. Okazuje się że jestem w ciąży i wszystko wskazuje na bliźniaki. ...no szok...
Cuda się zdarzają :) mi 2 pęcherzyki 12mm się wchłonęły, @ się spóźniała to poszłam do gina a ona mi mówi że mam na drugim jajniku pęcherzyk 12 i wszytsko wskazuję że będzie owulacja... Ale jak ta bez krwawienia? CUDA! [emoji3590] moja bratowa urodziła 8lat temu bliźniaczki. Nie powiem bo było ciężko, ale cudownie się patrzy jak dorastają w tym samym czasie, jak się wspierają, bawią razem. Wiem, że to głupie a mnie w bliźniakach najbardziej przeraża ten DUŻY wózek...

Mnie przeraża duży brzuch :-) wózek wszystko razy dwa....mnie swojego czasu jedno wykończyło na 7 lat :-)
Podczytuje Was i powiem ci, że jak napisałaś że okresu nie ma to od razu wiedziałam, że ciąża. Córka moja też z takiego cyklu bez owulacji, a syn to puste jajo także ten. Dziękuj losowi czy Bogu za to co masz. Bliźniaki super ♥️ dasz radę

reklama
To fakt, dziwne rzeczy się dzieją. Jeszcze jak sobie człowiek wmówi że to nie możliwe a tu takie coś:-)
Matko, super! Podwójne szczęście. Ominie Cię stres kolejnych starań, chyba że zazyczysz sobie więcej dzieci :-) :) :-D
Aż zaczęłam się zastanawiać, czy u mnie samo nic nie ruszy ale chyba nie, nic nie czuć. Przeczytałam cały wątek starczek z CLO, pocieszałam sie, że wcześniej czy później z lub bez tego leku dziewczyny zachodzą w ciążę. Nie zauważyłam też żadnych bliźniąt, więc chyba nie ma aż takich szans, jak czasem straszą. Może nie będzie tak źle. Wcześniej sama nad tym myślałam, a jak lekarka zaproponowała to strasznie panikuje :rofl:

Do góry