reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Apki w koncu wyznaczyły po temperaturze owu w 13dc :) także u mnie obecnie 3 dpo i najgorszy czas czekania :confused2: aby do 1 grudnia :) na szczęście cały przyszły tydzień mam urlop to sobie jakoś zorganizuje fajnie czas a jak wiadomo na przyjemnościach czas ucieka najszybciej :-) :):rofl:

reklama
Agap uwierz ze wiele kobiet zamieniłoby się z tobą. Brzuch? To nie problem w tych czasach jak tylko będziesz chciała to go szybko zgubisz zreszta pchając podwójny wózek na pewno wyrobisz sobie szybko mięśnie :) Szukaj pozytywow. Naprawdę ciesz się dziewczyno bo masz z czego. Ja bym wiele dała za taki obrót sprawy.

@Agap87 jak się czujesz? Emocje trochę opadły? Czy czułaś w ogóle owu w tym cyklu? Bo u mnie 18 dc i jakby miało coś być to właśnie teraz, a tu cisza, może doszukalabym się lekkiego ciągnięcia, ale to dlatego, że wypatruje jakichkolwiek oznak. Chyba jednak stracony ten cykl. Ktoś testuje?

@Agap87 jak się czujesz? Emocje trochę opadły? Czy czułaś w ogóle owu w tym cyklu? Bo u mnie 18 dc i jakby miało coś być to właśnie teraz, a tu cisza, może doszukalabym się lekkiego ciągnięcia, ale to dlatego, że wypatruje jakichkolwiek oznak. Chyba jednak stracony ten cykl. Ktoś testuje?
Wyostrzył mi się zapach....czuję się jakbym miała super moce :-) i przez to zaczyna mnie mdlić. No przespałam się z tym wszystkim. Zobaczymy co będzie 3 grudnia. Dopóki serca nie zobaczę (albo serc) nerwy na wodzy:-)

Ta ja miałam nie mieć owulacji więc nic nie czułam. Możliwe też że nie zwracałam na to uwagi :-)

Kochana a nie mierzysz może temperatury?
U mnie do testowania jeszcze tydzień, ale podbijam pytanie? Któraś, coś?

W ogóle szkoda że nas tu tak malutko już ostatnimi czasy ... Pamiętam w zeszlym roku jak nas bylo więcej, to wątek bardziej żył to raz, a dwa testy co rusz leciały i pamiętam te emocje oczekiwania jaki u której będzie wynik i wiecznie zacisniete kciuki dla każdej :)

Wyostrzył mi się zapach....czuję się jakbym miała super moce :-) i przez to zaczyna mnie mdlić. No przespałam się z tym wszystkim. Zobaczymy co będzie 3 grudnia. Dopóki serca nie zobaczę (albo serc) nerwy na wodzy:-)

Ta ja miałam nie mieć owulacji więc nic nie czułam. Możliwe też że nie zwracałam na to uwagi :-)
trzymam kciuki za serduszka ❤️nszczerze, to sama nie mogę się doczekać Twojej wizyty ;) to takie piękne emocje
Kochana a nie mierzysz może temperatury?
U mnie do testowania jeszcze tydzień, ale podbijam pytanie? Któraś, coś?

W ogóle szkoda że nas tu tak malutko już ostatnimi czasy ... Pamiętam w zeszlym roku jak nas bylo więcej, to wątek bardziej żył to raz, a dwa testy co rusz leciały i pamiętam te emocje oczekiwania jaki u której będzie wynik i wiecznie zacisniete kciuki dla każdej :)
Nie mierze, wstaje wiele razy w nocy do córki, nie byłoby to zbyt miarodajne, no i ja z tych leniwych :-D
To prawda jakoś cicho tutaj, w tamtym roku rzeczywiście było gwarniej, ciężko było czasem nadrobić z czytaniem, może to wynika z tego że jest kilka tych wątków staraczkowych? @Migdalove może zaraz zmienimy nazwę wątku, uwzględniając 2020? Ja nawet chciałam popisać w którymś, ale dziewczyny nie wykazały chęci, więc odpuściłam. Tu pamiętam, że zawsze witalyśmy nowe dziewczyny, nawet jak było nas bardzo dużo i już mi się mieszały osoby.

W jakim wieku córeczka?
Mój mały ma ostatnio jakiś kryzys i codziennie mi się budzi ok. 3:00. Wygląda jakby miał koszmary, a ma już skończone 2 lata.
trzymam kciuki za serduszka [emoji3590]nszczerze, to sama nie mogę się doczekać Twojej wizyty ;) to takie piękne emocje

Nie mierze, wstaje wiele razy w nocy do córki, nie byłoby to zbyt miarodajne, no i ja z tych leniwych :-D
To prawda jakoś cicho tutaj, w tamtym roku rzeczywiście było gwarniej, ciężko było czasem nadrobić z czytaniem, może to wynika z tego że jest kilka tych wątków staraczkowych? @Migdalove może zaraz zmienimy nazwę wątku, uwzględniając 2020? Ja nawet chciałam popisać w którymś, ale dziewczyny nie wykazały chęci, więc odpuściłam. Tu pamiętam, że zawsze witalyśmy nowe dziewczyny, nawet jak było nas bardzo dużo i już mi się mieszały osoby.

reklama
Podpowiedzcie mi bo już sama nie wiem, trochę się pochorowalam (przeziębienie, gardlo) i nie wiem czy powinnam odpuścić starania w tym cyklu? Dziś piękne krechy na owulacyjnym i czuję owulacje jak jasny pieron..
Gorączki nie mam.

Do góry