Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musisz duzo lezec. Nie ma jakiegos krwiaka ? Nic nie mowil z usg lekarz ?No beta ponad 2400 czyli krwawienie nic nie zrobiło chyba...
Mi z tego co pamietam tez przyrastala ponad 100%. Ty masz faktycznie duzo wiekszy przyrost. Wazne co widzial na usg.Nie że spoko....nie żebym jednemu lekarzowi nie wierzyła....byłam u drugiego.....takiego od USG speca itd. Powiedział że mam mega duży przyrost beta....że to bliźniaki....że z USG wychodzi 4 tydzień. Dlatego mi takie krechy wyszły....w pon monad 800 dziś ponad 2400.... strzelę sobie w łeb
Na USG powiedział że widzi dwa yyyy tylko nie pamiętam co..i że trzeba jeszcze sprawdzić przyrost beta w piątekMi z tego co pamietam tez przyrastala ponad 100%. Ty masz faktycznie duzo wiekszy przyrost. Wazne co widzial na usg.
No to tylko sie cieszyc podwojne szczescie, nie jedna staraczka o takim marzy odpoczywaj i sie nie denerwujNa USG powiedział że widzi dwa yyyy tylko nie pamiętam co..i że trzeba jeszcze sprawdzić przyrost beta w piątek
Super! [emoji7] gratulacje trzeba się cieszyćNie że spoko....nie żebym jednemu lekarzowi nie wierzyła....byłam u drugiego.....takiego od USG speca itd. Powiedział że mam mega duży przyrost beta....że to bliźniaki....że z USG wychodzi 4 tydzień. Dlatego mi takie krechy wyszły....w pon monad 800 dziś ponad 2400.... strzelę sobie w łeb
Kochana ciesz się z tego co dostałaś od życia i losu bo nie jedna by chciała mieć chociaż jedno szczęście teraz pod sercem a ty masz aż 2 (a jak by się nie udało to byś była smutna i że znowu się nie udało)Ta cieszyć.....nie wiarygodne bez leków niczego ....cykl.wczesniej tylko ovitrelle. Tak do Częstochowy na kolanach....o siłe prosić