reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Wchodze i widze kolejne 2 kreski. Bardzo sie ciesze, gratulacje :D i oby znowu dobra passa :) zapraszam Cie rowniez na drugi watek jesli masz chec :)

reklama
Nie że spoko....nie żebym jednemu lekarzowi nie wierzyła....byłam u drugiego.....takiego od USG speca itd. Powiedział że mam mega duży przyrost beta....że to bliźniaki....że z USG wychodzi 4 tydzień. Dlatego mi takie krechy wyszły....w pon monad 800 dziś ponad 2400.... strzelę sobie w łeb

Nie że spoko....nie żebym jednemu lekarzowi nie wierzyła....byłam u drugiego.....takiego od USG speca itd. Powiedział że mam mega duży przyrost beta....że to bliźniaki....że z USG wychodzi 4 tydzień. Dlatego mi takie krechy wyszły....w pon monad 800 dziś ponad 2400.... strzelę sobie w łeb
Mi z tego co pamietam tez przyrastala ponad 100%. Ty masz faktycznie duzo wiekszy przyrost. Wazne co widzial na usg.

Super! [emoji7] gratulacje trzeba się cieszyć

Ta cieszyć.....nie wiarygodne bez leków niczego ....cykl.wczesniej tylko ovitrelle. Tak do Częstochowy na kolanach....o siłe prosić

reklama
Ta cieszyć.....nie wiarygodne bez leków niczego ....cykl.wczesniej tylko ovitrelle. Tak do Częstochowy na kolanach....o siłe prosić
Kochana ciesz się z tego co dostałaś od życia i losu bo nie jedna by chciała mieć chociaż jedno szczęście teraz pod sercem a ty masz aż 2 (a jak by się nie udało to byś była smutna i że znowu się nie udało)

Do góry