reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Trzeba być twardym czasami 🤭 no nic, poczekam jeszcze jak coś wyjdzie to oczywiście od razu przyjdę się do Was pochwalić ❤ trzymajcie kciuki, a ja muszę odpocząć psychicznie bo tyle myślałam nas tymi plamieniami, że chyba dziś wybuchne haha

Słońce mimo wszystko radzę żebyś jakos znalazła ta chwile żeby zrobic proga tydzień po owulacji, może przed pracą by Ci się udalo czy coś. Zwlaszcza jak już miałaś jeden biochem to dobrze wiedzieć czy to właśnie nie z powodu zbyt niskiego proga, zebys w razie czego wdrożyła dupka jakby się okazało ze moze z tym problem. Trzymam kciuki ☺️

reklama
Wczoraj dostałam krwawienia....byłam dziś u lekarza mojego guru. Na szczęście pęcherzyk jest. Za niski progesteron...biorę duphaston, acard, jutro powtórka progesteronu i jak dalej do dupy to luteina 100 i jakiś inny progesteron. Mam zwolnienie, leże itd....martwię się

Czy jak już zaskoczyło to muszę zmienić wątek? Denerwuje was to? Bo wiem jak to jest...koleżanki w ciąży mnie drażniły

Czy jak już zaskoczyło to muszę zmienić wątek? Denerwuje was to? Bo wiem jak to jest...koleżanki w ciąży mnie drażniły

Spokojnie mozesz zostać z nami :)
Tak jak lekarz powiedział duzo lez i odpoczywaj i nie zamartwiaj się. Kolezanka też miała krwawienia/plamienia na poczatku i też dostała leki i miała leżeć. Po jakimś czasie przeszlo i mogla się dalej cieszyć ciąża. Dziś ma piękna prawie 5 miesiącna córę ;)
Także spokojnie staraj się nie stresować, zaufaj lekarzowi ze czuwa nad Tobą jak może. Próbuj myślec pozytywnie a my zaciskamy wszystkie kciuki żeby było ok.

Wczoraj dostałam krwawienia....byłam dziś u lekarza mojego guru. Na szczęście pęcherzyk jest. Za niski progesteron...biorę duphaston, acard, jutro powtórka progesteronu i jak dalej do dupy to luteina 100 i jakiś inny progesteron. Mam zwolnienie, leże itd....martwię się
No co Ty?! Pisz, zwłaszcza, że nie jest tu jakoś strasznie gwarno. Wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki, żeby na następnej wizycie biło już serduszko ❤️ i żebyś odetchnęła po tych plamieniach, wyobrażam siebie jaki przez to przeszłaś stres.

U mnie w tym cyklu owu chyba wyjątkowo później, bo dziś 14 dc i dopiero temperatura wzrasta po wczorajszym spadku także jesli będzie wzrastala przez kolejne dwa dni to by wychodzilo ze moze dziś owu. Może niepokalanek mi zrobi książkowy cykl xD xD

reklama
Do góry