Właśnie w tym cyklu nic bo jak byłam na monitoringu nic nie było więc że bezowulacyjny i odpuściłam.Dużo mieliście ? jakieś wspomagacze brałaś?
reklama
starajaca2018
Fanka BB :)
Czyli cuda sie zdarzaja ;-)Właśnie w tym cyklu nic bo jak byłam na monitoringu nic nie było więc że bezowulacyjny i odpuściłam.
L
Lad
Gość
A mi znowu coś cykl się poprzestawiał, chyba przez stres i nie wystarczającą ilość snu. Dzisiaj 37dc i dalej czekam na france. Ja to juz na prawdę czekam bo nie chce zajść w ciążę naturalnie, za duże ryzyko ona by za sobą niosła. A, że się zabezpieczamy to raczej na 99% w ciążę bym nie zaszła, co prawda gumki też mogły by być wadliwe. No cóż, zobaczymy.
A w ogóle widzialyscie, że w biedronkach teraz są testy ciążowe? tylko niestety to pinki o ile dobrze pamiętam.
A w ogóle widzialyscie, że w biedronkach teraz są testy ciążowe? tylko niestety to pinki o ile dobrze pamiętam.
Mimi94
Dlaczego "niestety pinki"?A mi znowu coś cykl się poprzestawiał, chyba przez stres i nie wystarczającą ilość snu. Dzisiaj 37dc i dalej czekam na france. Ja to juz na prawdę czekam bo nie chce zajść w ciążę naturalnie, za duże ryzyko ona by za sobą niosła. A, że się zabezpieczamy to raczej na 99% w ciążę bym nie zaszła, co prawda gumki też mogły by być wadliwe. No cóż, zobaczymy.
HappyBabyMama
Migdalove a dlaczego ryzyko? Opowiedz swoją historie bo jesteś na staraczkach a gumek używasz to ja się pogubiłam hahah
L
Lad
Gość
Bo to są najbardziej nie pewne testy, które po prostu oszukują w dwie strony.Dlaczego "niestety pinki"?
L
Lad
Gość
Podejrzewam, że nie widzisz mojej sygnatury pod postami. Jestem staraczką tylko nie mogę się starać że względu na mój nieprawidłowy kariotyp, mam wysokie ryzyko poronień ponieważ mój organizm odrzuca zarodki z wadami genetycznymi a ryzyko chorego zarodka a dalej jak zarodek nie zostanie odrzucony to chorego dziecka również jest wysokie. Staraczką jestem zaraz będzie od 6 lat, za mną ciąża pozamaciczna, i 4 poronienia w tym też biochemiczne ciąże. Za tydzień mamy z mężem kolejne badania genetyczne czy nie mam jeszcze jakiś mutacji. Ogólnie moja historia jest dosyć długa, większość dziewczyn tych z większym stażem na forum znają mnie i moją historię. Jak będę miała czas (bo teraz jestem w pracy) to napisze coś jeszcze raz.Migdalove a dlaczego ryzyko? Opowiedz swoją historie bo jesteś na staraczkach a gumek używasz to ja się pogubiłam hahah
Pisze też tutaj bo wiem, że często mogę pomóc, doradzić, wesprzeć, dlatego mimo, że używamy gumek - nie staramy się na ten moment nadal tutaj pisze.
HappyBabyMama
Podejrzewam, że nie widzisz mojej sygnatury pod postami. Jestem staraczką tylko nie mogę się starać że względu na mój nieprawidłowy kariotyp, mam wysokie ryzyko poronień ponieważ mój organizm odrzuca zarodki z wadami genetycznymi a ryzyko chorego zarodka a dalej jak zarodek nie zostanie odrzucony to chorego dziecka również jest wysokie. Staraczką jestem zaraz będzie od 6 lat, za mną ciąża pozamaciczna, i 4 poronienia w tym też biochemiczne ciąże. Za tydzień mamy z mężem kolejne badania genetyczne czy nie mam jeszcze jakiś mutacji. Ogólnie moja historia jest dosyć długa, większość dziewczyn tych z większym stażem na forum znają mnie i moją historię. Jak będę miała czas (bo teraz jestem w pracy) to napisze coś jeszcze raz.
Pisze też tutaj bo wiem, że często mogę pomóc, doradzić, wesprzeć, dlatego mimo, że używamy gumek - nie staramy się na ten moment nadal tutaj pisze.
Rozumiem. Tak nie widzę sygnatury bo piszę z telefonu. Przepraszam za pytanie. Mam nadzieje ze nie sprawilam
Ci przykrości StrasNie mi przykro ze takie problemy u was są ale trzeba być zawsze dobrej myśli. Trzymam mocno kciuki bądź silna.
L
Lad
Gość
Nie no luzik. Silna jestem, muszę być. Inaczej bym oszalała. Ogólnie jestem szczęśliwa, mam męża, jest między nami idealnie i to jest najważniejsze. A na in vitro się w końcu doczekamy.Rozumiem. Tak nie widzę sygnatury bo piszę z telefonu. Przepraszam za pytanie. Mam nadzieje ze nie sprawilam
Ci przykrości StrasNie mi przykro ze takie problemy u was są ale trzeba być zawsze dobrej myśli. Trzymam mocno kciuki bądź silna.
reklama
Ladym00n
Hej dziewczyny! ❤ znów do was wracam, tym razem z plamieniami haha
W 11dc dostałam lekkiego różowego plamienia, które ustało po kilku godzinach. 15dc dostałam troszkę mocniejszego plamienia, widać było żywą krew pomieszana z różowym sluzem. 16dc było różnie, raz różowy raz brązowy. 20dc znow sie pojawilo plamienie, a 21dc mala kropka. Nigdy nie miałam takich plamien w połowie cyklu. Czy mam sie martwic? Czy zgłosić to lekarzowi?
Skopiowalam z mojego postu, na którego raczej nikt konkretnie nie ma zamiaru odpisać. Może wy pomożecie?
W 11dc dostałam lekkiego różowego plamienia, które ustało po kilku godzinach. 15dc dostałam troszkę mocniejszego plamienia, widać było żywą krew pomieszana z różowym sluzem. 16dc było różnie, raz różowy raz brązowy. 20dc znow sie pojawilo plamienie, a 21dc mala kropka. Nigdy nie miałam takich plamien w połowie cyklu. Czy mam sie martwic? Czy zgłosić to lekarzowi?
Skopiowalam z mojego postu, na którego raczej nikt konkretnie nie ma zamiaru odpisać. Może wy pomożecie?