reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ale jajka z tym progesteronem, niby człowiek bierze, żeby ogarnąć jakoś cykle, a może się zrobić jeszcze większy bałagan :o sama bym nie wiedziała jak traktować takie plamienia.
Poproszę o dopisanie do tabelki: Natasza, Warszawa, 31 lat, 1cs, 1 dziecko, następna @ może 27.10 ale też z tymi cyklami to w sumie sama nie wiem kiedy może przyjść.
Gotowe. :)

reklama
Jestem Agnieszka 32 lata, jedno dziecko jest już ma 7 lat. Pojawił się niespodziewanie jak na ironię losu z drugim problem. Staramy się dwa lata. Juz było łyżeczkowanie mięśniaki itd teraz przyszedł czas na ovitrelle. Czas pokaże co będzie.

Hej, jestem tutaj nowa... dołączyłam bo nikt mnie nie zrozumie kto nie ma podobnych problemów;-)
Jestem Agnieszka 32 lata, jedno dziecko jest już ma 7 lat. Pojawił się niespodziewanie jak na ironię losu z drugim problem. Staramy się dwa lata. Juz było łyżeczkowanie mięśniaki itd teraz przyszedł czas na ovitrelle. Czas pokaże co będzie.
Witam nowe dziewczyny[emoji6]

reklama
Dziewczyny to mój dzisiejszy [emoji3526]
IMG_20190929_144818.jpeg

Do góry