reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja polecam pomadke ochronna z regenerum albo z neutrogeny. Jedna i druga szybko goja suche,pieczace i popekane wargi.
Dołączam, mnie ratuje Neutrogena!

@Migdalove to ekstra :)! Lubię takie przytulne imprezki.

@Kasienka3b a synek w jakim wieku? Lubi wesela? Macie faktycznie jeszcze sporo czasu do namysłu :).

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Migdalove takie kameralne imprezki ja też lubie;) @Kasienka3b Mój synek ma prawie 16 miesięcy I ja czekam na moment kiedy on zostanie na noc u babci;) jak narazie to się nie zapowiada na to bo to straszny cycmen:D chyba jestem wyrodna matka:p marzy mi się jakieś wieczorne wyjście z mężem lub znajomymi ot, taka chwilka dla swojej przyjemności ;) I oderwanie od codziennych obowiązków :happy2:

Ostatnia edycja:
Ja po wizycie na USG połówkowe :)
Zdrowa baba :) także syn szczęśliwy ma tą wymarzoną siostrę [emoji7]

@imrminka1231 przyrost jak najbardziej ok :) ponad 200%
@pitaja22 testy ciążowe dla mnie ok strumieniowe biało różowe. Pokazała się kreska a beta tego dnia wyszła mi 9.27

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

Ja tez bym chętnie z ciocia młodą zostawiła i gdzieś pojechała na weekend. Faktycznie tez wakacji sobie bez dziecka nie wyobrażam, ale wyjście czy weekend jestem na TAK.

Ja po wizycie na USG połówkowe :)
Zdrowa baba :) także syn szczęśliwy ma tą wymarzoną siostrę [emoji7]

@imrminka1231 przyrost jak najbardziej ok :) ponad 200%
@pitaja22 testy ciążowe dla mnie ok strumieniowe biało różowe. Pokazała się kreska a beta tego dnia wyszła mi 9.27

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png
Super :-) gratuluję córeczki :-)

Witam nowe koleżanki :-)
wczoraj zaczął mi się @ jak zawsze lekkim pobolewaniem brzucha i krwią w sluzie byłam pewna że się rozkręci jak zawsze i poszłam do pracy, jednak @ się nie rozkrecila po powrocie do domu zlapaly mnie tylko mdłości ( zawsze występują przy @) i do tej pory @ nie ma. .... już nie wiem co o tym myśleć co się dzieje z moim organizmem. .... już 4 dzień rano jestem taka rozbita trzęsą mi się ręce ipobolewa ppodbrzusze jednak po ok pół godziny to wszystko znika. .... a lekarz dopiero za 4 tygodnie. ...

Może idź na betę będą wątpliwości rozwiane...

reklama
Dzień dobry, czytam Was codziennie chociaż nie zawsze się udzielam :)
Wczoraj byłam u lekarza i moja torbiel która była już spora na szczęście wchłonęła się od antykoncepcji tak więc wracam do gry :)
To mój pierwszy cykl z Clo i mam też dostać zastrzyk na pęknięcie.

Do góry