reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hejo. Dzis 25dc. Jutro ide do doktorka sie przebadac i licze tylko na dobre wiesci.

Kobietki mam problem. Dostalismy z mezem zaproszenie na slub i wesele do mojego kuzyna do woj.lodzkiego(jestesmy z gornego slaska). Problem w tym ze wesele jest bez dzieci wiec syn 6 letni nie zostal zaproszony. Zawsze na wesela chodzilismy w 3 i nie wyobrazalam sobie zadnej imprezy bez synka bo to czlonek rodziny a tu teraz jestem w kropce czy mamy isc czy nie. Co Wy myslicie na ten temat?

Hejo. Dzis 25dc. Jutro ide do doktorka sie przebadac i licze tylko na dobre wiesci.

Kobietki mam problem. Dostalismy z mezem zaproszenie na slub i wesele do mojego kuzyna do woj.lodzkiego(jestesmy z gornego slaska). Problem w tym ze wesele jest bez dzieci wiec syn 6 letni nie zostal zaproszony. Zawsze na wesela chodzilismy w 3 i nie wyobrazalam sobie zadnej imprezy bez synka bo to czlonek rodziny a tu teraz jestem w kropce czy mamy isc czy nie. Co Wy myslicie na ten temat?
Ja nie widzę w tym nic dziwnego. Prawda jest taka że przy synku tak się nie wyluzujesz jak bez. Jedz i baw się dobrze !
My też idziemy za 2 tyg na wesele bez młodej. Ja to sobie wręcz nie wyobrażam żeby ją zabrać.
Ja chyba tez pójdę na monitoring w przyszłym miesiącu

Ja nie widzę w tym nic dziwnego. Prawda jest taka że przy synku tak się nie wyluzujesz jak bez. Jedz i baw się dobrze !
My też idziemy za 2 tyg na wesele bez młodej. Ja to sobie wręcz nie wyobrażam żeby ją zabrać.
Ja chyba tez pójdę na monitoring w przyszłym miesiącu
No to jest plus i wiem ze wtedy na weselu sie pobawie i poszaleje ale mam takie glupie wrazenie ze jak go nie biore to jestem jakas zla matka.
A ile Twoja cora ma lat? Nie marudzi ze na wesele nie pojdzie?

My odkad mamy corke zaliczylismy dwa wesela, na jedno z nich zostalismy zaproszeni razem z nia, a i tak jej nie zabralismy, miala wtedy 3 lata. Uznalismy, ze by nie usiedziala przy stole, ciagle trzeba byloby miec ja na oku i tylko bysmy sie nameczyli. Bedzie dorosla to bedzie chodzic, ma jeszcze czas:)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Kochane! Znowu nie dam rady odpisać każdej z osobna:) mam jakieś szaleństwo w pracy, mimo że jajek nie sprzedaje;)
Witam wszystkie nowe kolezanki:) Przykro mi za te którym się nie udało w tym cyklu:( jak się zrobi ciepło to będzie lepszy nastrój i wtedy wszystkie zafasolkujemy;)
Moj maz jest ode mnie 4 lata starszy, choć jak zaczynaliśmy być para, to wolał na niego prokurator, bo ja wyglądałam bardziej na 13 niż te 17:p
Wit. D biorę 2x 1000 plus to co jest w femibion natal. Ta wit ciężko się podnosi w organizmie, ja suplementuje ja ze 2 lata i z poziomu 7 skoczyła do 28 i to lekarz mi powiedział, że już jest ok jak na polskie warunki.
A ja po tych wszystkich hormonalne i lekach zauważyłam, że o dziwo cera mi się poprawiła bardzo no i schudłam dla odmiany, chociaż na tym mi nie zależy, bo za dużo nie ważę.
Dzisiaj 22dc testuje chyba 4 kwietnia...

Hej hej! Witam się z zimowego Malborka. :D Śnieg pada jak oszalały.
Dzisiaj 20dc, został równy tydzień tego cyklu. Ciekawe czy coś z tego będzie, no cóż, zobaczymy... ;)
Wczoraj mój ukochany miał 30 urodziny. Tortem był zachwycony, prezentami również. Aż się wzruszył, bo nigdy nie miał aż tak wyprawianych urodzin. :)

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

My odkad mamy corke zaliczylismy dwa wesela, na jedno z nich zostalismy zaproszeni razem z nia, a i tak jej nie zabralismy, miala wtedy 3 lata. Uznalismy, ze by nie usiedziala przy stole, ciagle trzeba byloby miec ja na oku i tylko bysmy sie nameczyli. Bedzie dorosla to bedzie chodzic, ma jeszcze czas:)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moim przeciwem jest to ze my w piatek juz na wesele bysmy musieli jechac i dopiero w niedziele bysmy wrocili. Synek caly weekend byl by z kims. Ja to chyba przewrazliwiona matka jestem:/

Moim przeciwem jest to ze my w piatek juz na wesele bysmy musieli jechac i dopiero w niedziele bysmy wrocili. Synek caly weekend byl by z kims. Ja to chyba przewrazliwiona matka jestem:/
Nie jesteś sama, bo ja też tak mam. Moj ma prawie 8 lat, ale często odpuszczam wyjście na imprezę z uwagi na to że może być mu przykro i będzie musiał siedzieć z babcią, może nie to że z babcią tylko beze mnie. Cały czas mam wrażenie że to jeszcze maleństwo.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasienka fakt że młoda ma 1.5 roku, ale starszej tez bym nie wzięła. Należy się wam odpoczynek i dobra zabawa. Nie jesteś wygodna matka. Jeśli macie z kim go zostawić to nawet się nie zastanawiajcie

Do góry