MatkaPolka85
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie widzę w tym nic dziwnego. Prawda jest taka że przy synku tak się nie wyluzujesz jak bez. Jedz i baw się dobrze !Hejo. Dzis 25dc. Jutro ide do doktorka sie przebadac i licze tylko na dobre wiesci.
Kobietki mam problem. Dostalismy z mezem zaproszenie na slub i wesele do mojego kuzyna do woj.lodzkiego(jestesmy z gornego slaska). Problem w tym ze wesele jest bez dzieci wiec syn 6 letni nie zostal zaproszony. Zawsze na wesela chodzilismy w 3 i nie wyobrazalam sobie zadnej imprezy bez synka bo to czlonek rodziny a tu teraz jestem w kropce czy mamy isc czy nie. Co Wy myslicie na ten temat?
No to jest plus i wiem ze wtedy na weselu sie pobawie i poszaleje ale mam takie glupie wrazenie ze jak go nie biore to jestem jakas zla matka.Ja nie widzę w tym nic dziwnego. Prawda jest taka że przy synku tak się nie wyluzujesz jak bez. Jedz i baw się dobrze !
My też idziemy za 2 tyg na wesele bez młodej. Ja to sobie wręcz nie wyobrażam żeby ją zabrać.
Ja chyba tez pójdę na monitoring w przyszłym miesiącu
My odkad mamy corke zaliczylismy dwa wesela, na jedno z nich zostalismy zaproszeni razem z nia, a i tak jej nie zabralismy, miala wtedy 3 lata. Uznalismy, ze by nie usiedziala przy stole, ciagle trzeba byloby miec ja na oku i tylko bysmy sie nameczyli. Bedzie dorosla to bedzie chodzic, ma jeszcze czasHejo. Dzis 25dc. Jutro ide do doktorka sie przebadac i licze tylko na dobre wiesci.
Kobietki mam problem. Dostalismy z mezem zaproszenie na slub i wesele do mojego kuzyna do woj.lodzkiego(jestesmy z gornego slaska). Problem w tym ze wesele jest bez dzieci wiec syn 6 letni nie zostal zaproszony. Zawsze na wesela chodzilismy w 3 i nie wyobrazalam sobie zadnej imprezy bez synka bo to czlonek rodziny a tu teraz jestem w kropce czy mamy isc czy nie. Co Wy myslicie na ten temat?
Moim przeciwem jest to ze my w piatek juz na wesele bysmy musieli jechac i dopiero w niedziele bysmy wrocili. Synek caly weekend byl by z kims. Ja to chyba przewrazliwiona matka jestem:/My odkad mamy corke zaliczylismy dwa wesela, na jedno z nich zostalismy zaproszeni razem z nia, a i tak jej nie zabralismy, miala wtedy 3 lata. Uznalismy, ze by nie usiedziala przy stole, ciagle trzeba byloby miec ja na oku i tylko bysmy sie nameczyli. Bedzie dorosla to bedzie chodzic, ma jeszcze czas
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jesteś sama, bo ja też tak mam. Moj ma prawie 8 lat, ale często odpuszczam wyjście na imprezę z uwagi na to że może być mu przykro i będzie musiał siedzieć z babcią, może nie to że z babcią tylko beze mnie. Cały czas mam wrażenie że to jeszcze maleństwo.Moim przeciwem jest to ze my w piatek juz na wesele bysmy musieli jechac i dopiero w niedziele bysmy wrocili. Synek caly weekend byl by z kims. Ja to chyba przewrazliwiona matka jestem:/