reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Myślałam, że niedługo zaczniemy starania, a tu wyniki nasienia niespodziewanie wyszły tragicznie :( Morfologia 1 % :(
Byliście już u lekarza z wynikiem? Czasami nie ma się co zamartwiać na zapas, lekarz odczyta i zinterpretuje wszystkie parametry a nie tylko morfologie i wtedy zdecyduję. Wcale nie musi być tak złe jak wam się teraz wydaje [emoji4]

nzjdyx8dtnebih09.png

reklama
Hej kochane, ja mdlosci mam ochydne od 9 tyg, raz lepiej raz gorzej ale raczej gorzej. Jesc moge tylko owoce i warzywa. Troche mi lepiej po suplementach. Jutro u mnie 12+0 z om a za tydzien w srode rano usg prenatalne. Codziennie slucham serducha co by jakos wytrzymac ten stresujacy moment kiedy nie czuje ruchow. Oby w srode powiedzieli ze dzidzius rosnie i jest ok bo schizuje okropnie. Krwawie nadal codziennie ale coraz jasniek wiec mam nadzieje ze to juz zanika, moze to nie tyle krwawienia co uplawy o kolorze czarnej/brazowej krwi.

Hej kochane, ja mdlosci mam ochydne od 9 tyg, raz lepiej raz gorzej ale raczej gorzej. Jesc moge tylko owoce i warzywa. Troche mi lepiej po suplementach. Jutro u mnie 12+0 z om a za tydzien w srode rano usg prenatalne. Codziennie slucham serducha co by jakos wytrzymac ten stresujacy moment kiedy nie czuje ruchow. Oby w srode powiedzieli ze dzidzius rosnie i jest ok bo schizuje okropnie. Krwawie nadal codziennie ale coraz jasniek wiec mam nadzieje ze to juz zanika, moze to nie tyle krwawienia co uplawy o kolorze czarnej/brazowej krwi.
Będzie dobrze, musi być. Trzymam kciuki za Was :-)

Super ze maluszek ma sie dobrze.duzo zdrowka wam życze.

Hej od paru dni was podczytuje przybywam z innego watku, ciaza po poronieniu, tam juz czynne forumowiczki zafasolkowane..mam 30 lat, we wrzesniu stracilam 9tygodniowa ciaze. Zajsc Udalo sie od razu. Po stracie zaczely sie u mnie objawy choroby z ktora kiedys sie borylalam (zapalenie stawow)ale przeszlo na 100%. Po poronieniu i porodzie niestety objawy wracaja. Teraz 3 cykle pudlo, chyba przez chorobe plodnosc spadla, od 2 tyg biore na nia bezpieczny lek, pewnie poki jej nie wycisze bedzie ciezko zajsc.ostatnio i tak mielismy przymusowa przerwe bo M dostal nowa prace, na 2 tyg wyjezdza i akurat padlo na dni plodne ale od tego miesiaca bedzie 2 tyg niedaleko i bedzie dojezdzal. W stopce zobaczycie moje badania na szczescie wszystko ok, tylko jedne przeciwciala(anty ro) ktore wg lekarzy nie wplywaja na ciaze na tak wczesnym etapie, od 16 tyg trzeba czesciej kontrolowac echo serca plodu. W nd pewnie przyjdzie małpa i zaczynam nowy cykl
Powodzenia wszystkim zafasolkowanym i testujacym:*
Jesli chodzi o d3 przy niedoborach(ja mialam 17) warto brac wyzsza dawke np 6000, mozna smialo wiecej, ale tyle jest na pewno ok, bo i tak bardzo malo rosnie poziom przy takich niedoborach..:)

Witam dziewczynki;) gratuluję tym które ujrzały 2 kreseczki:yes: I trzymam kciuki za testujace w najbliższym czasie. Mój mąż w końcu wrócił to zaczynamy drugi cykl staranek:D

reklama
Będzie wszystko dobrze[emoji5]. Nadal trzymam kciuki za Was. Mnie 12 tc stuknie w niedziele. Za tydzień mam prenatalne, boję się trochę co tam usłyszę. Mdłości mnie opuściły jak narazie. Walczę jednak z moją cukrzyca ciążowa. Od 3 dni jestem na insulinie i juz raz w ciągu dnia zaliczyłam hipoglikemie. Muszę bardzo uważać żeby takie sytuacje się nie powtorzyly bo jest to niedobre dla dziecka.

rr7luqh.png

Do góry