Jest jak najbardziej OKWynik Progesteronu w 7 dpo. Ktoś może mi podpowiedzieć czy jest odpowiedni?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest jak najbardziej OKWynik Progesteronu w 7 dpo. Ktoś może mi podpowiedzieć czy jest odpowiedni?
Jest jak najbardziej OK
Ja niestety nie , od 12 dc we wrześniu monitoring cyklu .Czy któraś niedługo testuje?
Ja się nad tym zastanawiam z każdym kolejnym dniem. dzisiaj 39dc ale biorąc pod uwagę późne owulacje to jeszcze mogę poczekać trochę na @.Czy któraś niedługo testuje?
Ja się już doczekać nie mogę testowania a jutro dopiero owu!! [emoji28][emoji1787][emoji23]Czy któraś niedługo testuje?
Ja też nie bo dopiero jestem w trakcie @@Czy któraś niedługo testuje?
Ja się już doczekać nie mogę testowania a jutro dopiero owu!! [emoji28][emoji1787][emoji23]
test będę robic 5.09 żeby zobaczyć czy dupka odstawić.. a 6.09 wylatujemy na wczasy...
Dziekuje) Jestem w tym cyklu pozytywnie nastawiona i strasznie zniecierpliwonaNo to owocnych działań, żebyście na wakacje pojechali już w "trójkę"
Ja się nad tym zastanawiam z każdym kolejnym dniem. dzisiaj 39dc ale biorąc pod uwagę późne owulacje to jeszcze mogę poczekać trochę na @.