reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Leci ten czas, leci. Fajną masz datę ślubu:) i szybko ogarneliście najważniejsze rzeczy związane ze ślubem.
Bardzo się cieszymy, że tak szybko się udało. Jeszcze tylko kucharka z tych najważniejszych spraw. Głowę zajmę przygotowaniami ślubnymi to nie świruję ze staraniami. :)

A tak w ogóle to u mnie 20dc i 2 dzień brania duphastonu. Tak późno zaczęłam bo i owu później była, o ile w ogóle pękł ten pęcherzyk. Już tym razem wiem, że te dziwne objawy to od duphastonu a nie ciąża;) Ciekawe ile później będzie okres... Jak owulacjia była później. Nie nastawiam się na ten cykl, dlatego czekam już na kolejny;) a w kolejnym to już musi się udac;):p

A tak w ogóle to u mnie 20dc i 2 dzień brania duphastonu. Tak późno zaczęłam bo i owu później była, o ile w ogóle pękł ten pęcherzyk. Już tym razem wiem, że te dziwne objawy to od duphastonu a nie ciąża;) Ciekawe ile później będzie okres... Jak owulacjia była później. Nie nastawiam się na ten cykl, dlatego czekam już na kolejny;) a w kolejnym to już musi się udac;):p
A u mnie 18dc i 5 dzień brania duphastonu. I tak - w ogóle nie wiem co się ze mną dzieje, co boli, co się dzieje z ciałem, bo po prostu nie zwracam na to uwagi. :D Może mnie organizm zaskoczy pozytywnie kiedyś. :)

Bardzo się cieszymy, że tak szybko się udało. Jeszcze tylko kucharka z tych najważniejszych spraw. Głowę zajmę przygotowaniami ślubnymi to nie świruję ze staraniami. :)
Wiesz jak to jest z tą zajęta głową ;) masę dziewczyn pisze o tym, że jak przestały o tym myśleć i się nakręcać, to właśnie wtedy wyszlo:) ślub to niesamowite przeżycie, my z mężem cały czas go wspominamy, mimo że to już 4 lata. I fajne są takie małe imprezy z ludźmi, których znasz i których kochasz i wiesz, że dobrze Ci życzą, a nie przyszli tylko po to żeby się najeść i napić.

Wiesz jak to jest z tą zajęta głową ;) masę dziewczyn pisze o tym, że jak przestały o tym myśleć i się nakręcać, to właśnie wtedy wyszlo:) ślub to niesamowite przeżycie, my z mężem cały czas go wspominamy, mimo że to już 4 lata. I fajne są takie małe imprezy z ludźmi, których znasz i których kochasz i wiesz, że dobrze Ci życzą, a nie przyszli tylko po to żeby się najeść i napić.
Tu masz rację, chociaż nam się marzy spore wesele, no na 70 osób max. Ale to z czasem. :)

Pewnie,że musi się udać :) Trzeba myśleć pozytywnie bo inaczej byśmy zwariowały ;)

A u mnie 18dc i 5 dzień brania duphastonu. I tak - w ogóle nie wiem co się ze mną dzieje, co boli, co się dzieje z ciałem, bo po prostu nie zwracam na to uwagi. :D Może mnie organizm zaskoczy pozytywnie kiedyś. :)
Ja zwracam uwagę siła rzeczy, bo ja nigdy żadnych objawów nie miałam. Nigdy nie czułam owulacji itp. No może śluz był. Chyba to już wtedy był znak że coś jest nie tak, ale wtedy nie przyszło mi to do głowy. Ja zawsze miałam jeden objaw... Okres i to było tak, że zaczynał boleć mnie brzuch i albo od razu dostawałam okres albo góra za kilka godzin. Żadnego napięcia przed, bolących piersi nic... A teraz jak biorę te wszystkie leki to i owu czuje a po duphastonie mam jakieś skurcze i ciągnięcia w podbrzuszu no i lekkie mdlosci. W pierwszym cyklu serio się nakręciłam, że to ciąża, bo nigdy wcześniej tak nie miałam ;):p

reklama
@Migdalove Nie no spoko ;) 70 osób to nie jest dużo u nas właśnie z dziećmi i obsługa było ok 70 osób i to była tylko najbliższa rodzina i przyjaciele, tyle że moi rodzice mają dość liczne rodzeństwo więc to dlatego. Chodziło mi o takie wesela na 200-300 osób, kiedyś na takim byłam i nie zapomnę jak jeden z gości o północy nie wiedział, który to pan młody... Masakra...

Do góry