reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U nas bylo 45 osob na ślubie ;-) sami najblizsi. Mielismy przyjecie w restauracji ale trwalo do 2 czy 3 w nocy :p organizowalismy wszystko sami i rodzice nie mieli wplywu na zapraszanych gosci. Ja nie znosze jak sie zaprasza "bo wypada":p najpiekniejszy dzien w moim zyciu chcialam spedzic w najblizszym gronie ;-)

@minimalina zycze aby @ nie przyszla a beta była dodatnia!

Ja dzis ide na powtorke bety. Wynik bedzie jutro.

reklama
@patuska u mnie dzisiaj 21dc i też wczoraj taka mini brązową kropeczke zauważyłam na wkladce więc mam nadzieję że i u mnie to było plamienie implantacyjne :) przekonamy się za tydzień

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@patuska u mnie dzisiaj 21dc i też wczoraj taka mini brązową kropeczke zauważyłam na wkladce więc mam nadzieję że i u mnie to było plamienie implantacyjne :) przekonamy się za tydzień

Kitty ja nie wiem ile wytrzymam z testowaniem! Kusi mnie niedziela, jak siebie znam to nie wytrzymam i pewnie będzie bialo :/ ale oby te nasze plemienia to bylo to!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Na teście niestety biało. Pojadę w takim razie na betę dzisiaj, jeśli wcześniej spóźniona @ nie przyjdzie.
Trzymam kciuki za pozytywny wynik bety.
U mnie 16dpo .bylam dzis rano na powtorce bety.wynik dzis po poludniu.Jedno mnie martwi mierze temperature i skacze ona 37-37,2 nie wiem czy to normalne.wie moze ktoras? Nawet nie wiecie jak ja sie boje poronienia.czasami mrowi mnie brzuch.nie wiem czy to normalne.prosze pomozcie.

Kitty ja nie wiem ile wytrzymam z testowaniem! Kusi mnie niedziela, jak siebie znam to nie wytrzymam i pewnie będzie bialo :/ ale oby te nasze plemienia to bylo to!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chyba poczekam do wtorku i dopiero zrobię jak już wrócimy po świętach od rodziców, trzymam za nas kciuki :)

reklama
Trzymam kciuki za pozytywny wynik bety.
U mnie 16dpo .bylam dzis rano na powtorce bety.wynik dzis po poludniu.Jedno mnie martwi mierze temperature i skacze ona 37-37,2 nie wiem czy to normalne.wie moze ktoras? Nawet nie wiecie jak ja sie boje poronienia.czasami mrowi mnie brzuch.nie wiem czy to normalne.prosze pomozcie.

Irminka spokojnie, temperatura nie musi być na jednym poziomie, ani nie musi cały czas rosnąć. Jeśli nie spada poniżej poziomu podstawowego (sprzed skoku) to jest ok.
Jeśli Cię to stresuje to może nie mierz już za długo. 18-21 dni wyższej to już pewna ciąża.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry