reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Witam sie w 23dc. Sluz mam juz mleczny i grudkowaty wiec @ zbliza sie. Planowo ma przyjsc 1.04 i oby tak przyszla bo 30.03 ide do gina przebadac sie po operacji.

Dziewczyny czy ktos z Was korzystal z antykoncepcji: wkladki hormonalnej?
Tak Kasienka, mialam ponad 2 lata Levosert

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie dzisiaj 17dc, ale zleciało szybko... Ciekawe co przyniesie ten cykl...

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Leci ten czas, leci. Fajną masz datę ślubu:) i szybko ogarneliście najważniejsze rzeczy związane ze ślubem.
Witam się w 23 dniu cyklu, jadę właśnie do urzędu to mam czas na ogarnięcie forum witamina d3, taki jej deficyt może zaburzac wiele funkcji. Ale czy akurat jest przyczyną niepowodzeń trudno mi się wypowiedzieć
Skonsultowalabym to nawet z lekarzem rodzinnym, żeby już dość wiedzieć
U mnie od wczoraj angina. Leczenie się domowymi sposobami, jakoś nie mam odwagi brać lekarstw
@ ma się pojawić za tydzień. Cały ten cykl bolą mnie jajniki i na dole brzucha :/ do tego mnóstwo śluzu, kilkakrotna zgaga i opryszczka(pierwszy raz w życiu. Ale to może od tej anginy)
Generalnie to się nie nakrecam, alw Juz chciałabym wiedzieć czy ten cykl był dla nas pomyślny czy nie
Pozdrawiam i miłego dnia życzę
Witamina d3 odpowiada za wiele ważnych rzeczy w organizmie i na płodności też ma wpływ, a w Polsce prawie wszyscy mają jej niedobór. Objawy masz obiecujące, a nuż się udało :tak: choć z drugiej strony rozumiem że nie chcesz się nakręcić. Też najchętniej przenosiłabym się w czasie od owulacji na koniec cyklu, żeby wiedziec co i jak :p

Hej dziewczynki ;-) ja dziś 31 dc, znów zrobiłam test i znów negatyw, a już miałam cichą nadzieje bo @ miała być w niedziele , no cóż w takim razie grzecznie za nią poczekam
emoji39.png

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi kochana, dobrze że nie opuszcza cię pozytywne nastawienie (wnioskuję po uśmiechu na końcu zdania) ;) pozytywne myślenie jest bardzo ważne. A teraz trzeba patrzeć w przyszłość. :)

U mnie tydzień po terminie @ dzisiaj zrobiłam kolejny test i niestety biało. .... już chyba nie ma się co łudzić że się udało tylko czekać aż @ się pojawi. ... być może był to cykl bez owulacyjny :-( 30.04 zapisałam się do gina to pójdę wtedy, miałam czekać do lata z wizytą ale nie ma co czekać chociaż podstawowe badania hormonów niech zleci. ....
Pewnie, że warto sprawdzić co i jak. Jest wiele czynników wpływających na płodność, które warto poprawić suplementami itp. A dużo takich rzeczy wyjdzie w badaniach z krwi. Ściskam mocno:)

Pytam bo kumpela sie zastanawia. Powiedz mi jak to z nia jest? Przez caly czas jak sie ma ja wlozona to nie ma sie okresu?
Z tym bywa różnie, niektore kobiety miesiaczkuja ale malo obficie, inne w ogole. W moim przypadku bylo plamienie jednodniowe, brazowe, takie ze wkladka wystarczala.

Przez ostatnie 2 miesiace jak mialam wkładkę mialam miesiączki, a u gin dowiedziałam sie ze wkladka sie przesunela i przestala dzialac :O

Hej dziewczyny, zdaje sie ze zaobserwowaln u siebie plamienie implantacyjne!!! Ale nie chce sie nakrecac, bo to tylko jedna kropeczka na wkladce. Ale moze jednak sie udalo ;) :)

Oby, oby!!! Teraz wszystkie będziemy trzymać kciuki, żeby to było to, więc musi się udać! :)

Z tym bywa różnie, niektore kobiety miesiaczkuja ale malo obficie, inne w ogole. W moim przypadku bylo plamienie jednodniowe, brazowe, takie ze wkladka wystarczala.

Przez ostatnie 2 miesiace jak mialam wkładkę mialam miesiączki, a u gin dowiedziałam sie ze wkladka sie przesunela i przestala dzialac :O

A powiedz mi czy przez to ze te miesiaczki takie skape lub jest ich brak to nie wplywa to niekorzystnie na organizm? Czy tak wkladka moze dzialac jakos ze szybciej orgaznizm sie starzeje? Sorki za glupie pytania a le kolezanka truje mi dupe:p

reklama
Witam sie w 23dc. Sluz mam juz mleczny i grudkowaty wiec @ zbliza sie. Planowo ma przyjsc 1.04 i oby tak przyszla bo 30.03 ide do gina przebadac sie po operacji.

Dziewczyny czy ktos z Was korzystal z antykoncepcji: wkladki hormonalnej?
Ja korzystałam ze spirali i w trakcie jej używania zaszłam w ciążę pozamaciczną.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry