reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Ilma wątpię w późna owulacje bo nie było śluzu plodnego prawie cały cykl pojawił się raz czy dwa ddosłownie na chwilę przy jednej wizycie w toalecie go widziałam, teraz jest różnie albo jest dużo białego śluzu albo sucho dlatego podejrzewam hormony kiedyś miałam delikatnie podwyższona prolaktyne teraz nic nie badalam. A takie długie cykle zdarzały się wcześniej tylko od trzech miesięcy się unormowaly i gin stwierdził żeby poczekać bo być może te długie cykle były spowodowane zbyt ciężką pracą fizyczną teraz już od 4 miesięcy nie pracuje ciężko a tu znowu powtórka z cyklami 40 dniowymi. ...
@joasiaaa to czekanie jest najgorsze bo zawsze zostaje jakaś nadzieja ze może jednak. ....
z tym, że nadziei nie mam, byłam tydz temu u gina i wykluczył ciążę, teraz idę na jakieś dokładniejsze USG.. mnie martwi to że kiedyś przed tabletkami też miałam takie długie cykle ale byłam głupol i nic z tym nie robiłam :( a pojawił się temat dziecka i problem wrócił...

reklama
Juz znalazlam. Sporo wyzszy niz moj a tyle pozniej na wizyte.. chyba swoją przeloze na koniec kwietnia

Juz znalazlam. Sporo wyzszy niz moj a tyle pozniej na wizyte.. chyba swoją przeloze na koniec kwietnia
Wazne ze nasze wyniki sa w normie.ja jutro powtorze dla pewnosci.bo podono nie wysokosc jest najwaniejsza ale przyrost. Ile placilas za to badanie beta hcg z krwi? Ja placilam 26,50.myslalam ze jest drozsze.

Wazne ze nasze wyniki sa w normie.ja jutro powtorze dla pewnosci.bo podono nie wysokosc jest najwaniejsza ale przyrost. Ile placilas za to badanie beta hcg z krwi? Ja placilam 26,50.myslalam ze jest drozsze.

U mnie 39 w dwóch laboratoriach... może poszukam czegoś jeszcze na inne badania, bo te są chyba dosyć drogie...

reklama
Witam sie w 23dc. Sluz mam juz mleczny i grudkowaty wiec @ zbliza sie. Planowo ma przyjsc 1.04 i oby tak przyszla bo 30.03 ide do gina przebadac sie po operacji.

Dziewczyny czy ktos z Was korzystal z antykoncepcji: wkladki hormonalnej?

Do góry