reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Ilma wątpię w późna owulacje bo nie było śluzu plodnego prawie cały cykl pojawił się raz czy dwa ddosłownie na chwilę przy jednej wizycie w toalecie go widziałam, teraz jest różnie albo jest dużo białego śluzu albo sucho dlatego podejrzewam hormony kiedyś miałam delikatnie podwyższona prolaktyne teraz nic nie badalam. A takie długie cykle zdarzały się wcześniej tylko od trzech miesięcy się unormowaly i gin stwierdził żeby poczekać bo być może te długie cykle były spowodowane zbyt ciężką pracą fizyczną teraz już od 4 miesięcy nie pracuje ciężko a tu znowu powtórka z cyklami 40 dniowymi. ...
@joasiaaa to czekanie jest najgorsze bo zawsze zostaje jakaś nadzieja ze może jednak. ....
z tym, że nadziei nie mam, byłam tydz temu u gina i wykluczył ciążę, teraz idę na jakieś dokładniejsze USG.. mnie martwi to że kiedyś przed tabletkami też miałam takie długie cykle ale byłam głupol i nic z tym nie robiłam :( a pojawił się temat dziecka i problem wrócił...

reklama
Juz znalazlam. Sporo wyzszy niz moj a tyle pozniej na wizyte.. chyba swoją przeloze na koniec kwietnia

Juz znalazlam. Sporo wyzszy niz moj a tyle pozniej na wizyte.. chyba swoją przeloze na koniec kwietnia
Wazne ze nasze wyniki sa w normie.ja jutro powtorze dla pewnosci.bo podono nie wysokosc jest najwaniejsza ale przyrost. Ile placilas za to badanie beta hcg z krwi? Ja placilam 26,50.myslalam ze jest drozsze.

Wazne ze nasze wyniki sa w normie.ja jutro powtorze dla pewnosci.bo podono nie wysokosc jest najwaniejsza ale przyrost. Ile placilas za to badanie beta hcg z krwi? Ja placilam 26,50.myslalam ze jest drozsze.

U mnie 39 w dwóch laboratoriach... może poszukam czegoś jeszcze na inne badania, bo te są chyba dosyć drogie...

reklama
Witam sie w 23dc. Sluz mam juz mleczny i grudkowaty wiec @ zbliza sie. Planowo ma przyjsc 1.04 i oby tak przyszla bo 30.03 ide do gina przebadac sie po operacji.

Dziewczyny czy ktos z Was korzystal z antykoncepcji: wkladki hormonalnej?

Do góry