reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U mnie tydzień po terminie @ dzisiaj zrobiłam kolejny test i niestety biało. .... już chyba nie ma się co łudzić że się udało tylko czekać aż @ się pojawi. ... być może był to cykl bez owulacyjny :-( 30.04 zapisałam się do gina to pójdę wtedy, miałam czekać do lata z wizytą ale nie ma co czekać chociaż podstawowe badania hormonów niech zleci. ....

reklama
Czesc dziewczyny, rany zeswirowalabym jakby okres mi sie tyle spóźnial! Wspolczuje Wam tej niepewności

U mnie 19 dc, codziennie bola jajniki. Nie jestem nakręcona tak jak w poprzednim cyklu, ale nadzieje mam, i znowu boje sie rozczarowania.

Miłego dnia wszystkim :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie tydzień po terminie @ dzisiaj zrobiłam kolejny test i niestety biało. .... już chyba nie ma się co łudzić że się udało tylko czekać aż @ się pojawi. ... być może był to cykl bez owulacyjny :-( 30.04 zapisałam się do gina to pójdę wtedy, miałam czekać do lata z wizytą ale nie ma co czekać chociaż podstawowe badania hormonów niech zleci. ....

Przykro :-( myślałam że chociaz Tobie się uda.

U mnie 10dc. Idę do gina 12.04 niestety pobolewa mnie jajnik prawy, więc mam obawy,że coś złego się dzieje. Więc ten cykl na spokojnie przechodzę temp mierzę testy zrobie, ale nie licze na nic.

Trzymam kciuki żeby ten cykl był dla Ciebie szczęśliwy @Ilma . ja czekam na okres ciekawe kiedy sie pojawi. Podbrzusze boli dzis juz mocniej i chyba jakas infekcja sie przypaletala..... ja w tym cyklu zaczne mierzyc temp i sprawdzę czy podniesie się temperatura w dniach w których powinna być owi. ... nie mam już do tego siły

U mnie też ten cykl dziwny śluz wystąpił zaraz po okresie 10 dc kilka kropek krwi na papierze a teraz już sucho ?! Owulacji albo znów nie będzie, albo była faktycznie bardzo bardzo wcześnie. Na nic nie liczę teściowa bardzo chora wiec i przytulanka rzadko z powodu stresu

Trzymam kciuki żeby ten cykl był dla Ciebie szczęśliwy @Ilma . ja czekam na okres ciekawe kiedy sie pojawi. Podbrzusze boli dzis juz mocniej i chyba jakas infekcja sie przypaletala..... ja w tym cyklu zaczne mierzyc temp i sprawdzę czy podniesie się temperatura w dniach w których powinna być owi. ... nie mam już do tego siły
no to u mnie podobnie :( również czekam na okres, ale to juz 44 dc i mocno schizuję, jutro idę do gin na dokładne usg, i później pewno od razu na badania hormonów. coś mam złe przeczucie i strasznie się martwię, że takie cykle długie mogą stanowić problem z zajściem w ciążę :( staram się nie stresować, ale to silniejsze ode mnie

Dziewczyny badania krwi . Dobry wynik czy zly?
Wydaje mi sie ze to trzeba jakos polaczyc w programie komputerowym z usg prenatalnym i jest wtedy wynik koncowy, a moze zrobic to tylko lekarz.

Ja bylam dogadana z moją gin ze jak bede miala wynik to zeby przyjsc i miedzy pacjentami mi to ogarnie

@Ilma wątpię w późna owulacje bo nie było śluzu plodnego prawie cały cykl pojawił się raz czy dwa ddosłownie na chwilę przy jednej wizycie w toalecie go widziałam, teraz jest różnie albo jest dużo białego śluzu albo sucho dlatego podejrzewam hormony kiedyś miałam delikatnie podwyższona prolaktyne teraz nic nie badalam. A takie długie cykle zdarzały się wcześniej tylko od trzech miesięcy się unormowaly i gin stwierdził żeby poczekać bo być może te długie cykle były spowodowane zbyt ciężką pracą fizyczną teraz już od 4 miesięcy nie pracuje ciężko a tu znowu powtórka z cyklami 40 dniowymi. ...
@joasiaaa to czekanie jest najgorsze bo zawsze zostaje jakaś nadzieja ze może jednak. ....

reklama
Witam się :)
super jutro ostatni dzień w pracy przed świętami, czwartek i piątek zrobili nam wolne :)
U mnie dzisiaj 17dc, ale zleciało szybko... Ciekawe co przyniesie ten cykl...

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

To idziemy podobnie, ja dziś 16dc będziesz testować? Kiedy?

Do góry