reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U mnie dzisiaj 17dc, ale zleciało szybko... Ciekawe co przyniesie ten cykl...

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się w 23 dniu cyklu, jadę właśnie do urzędu to mam czas na ogarnięcie forum witamina d3, taki jej deficyt może zaburzac wiele funkcji. Ale czy akurat jest przyczyną niepowodzeń trudno mi się wypowiedzieć
Skonsultowalabym to nawet z lekarzem rodzinnym, żeby już dość wiedzieć
U mnie od wczoraj angina. Leczenie się domowymi sposobami, jakoś nie mam odwagi brać lekarstw
@ ma się pojawić za tydzień. Cały ten cykl bolą mnie jajniki i na dole brzucha :/ do tego mnóstwo śluzu, kilkakrotna zgaga i opryszczka(pierwszy raz w życiu. Ale to może od tej anginy)
Generalnie to się nie nakrecam, alw Juz chciałabym wiedzieć czy ten cykl był dla nas pomyślny czy nie
Pozdrawiam i miłego dnia życzę

Ostatnia edycja:
Dziewczyny badania krwi . Dobry wynik czy zly?
To Ci obliczy lekarz przy USG prenatalnym

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

reklama
Hej dziewczynki ;-) ja dziś 31 dc, znów zrobiłam test i znów negatyw, a już miałam cichą nadzieje bo @ miała być w niedziele , no cóż w takim razie grzecznie za nią poczekam [emoji39]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry