reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Otoona bez najmniejszego problemu. Przed chwila synkowi pokzaywalam i tez znalazlam w kilka doslownie sekund.
To chyba kupię wcześniej [emoji5].

rr7luqh.png

reklama
Hej staraczki:) ja staram się od grudnia. A czy Wasi partnerzy robili badanie nasienia? Bo wydaje mi sie ze od tego trzeba zaczac. Mojemy morfologia plemnikow wyszlo 3% prawidlowch;(

Ja urodziłam gdy miałam 28 lat i byłam najmłodsza na oddziale !
U mnie też kobiety też rodziły późno. Mama mnie urodziła gdy skończyła 46 lat !!
Także dziewczyny na spokojnie, bez stresu! Jeszcze będziecie miały gromadka dzieci

Hej staraczki:) ja staram się od grudnia. A czy Wasi partnerzy robili badanie nasienia? Bo wydaje mi sie ze od tego trzeba zaczac. Mojemy morfologia plemnikow wyszlo 3% prawidlowch;(
Ja bym najpierw sprawdziła czy mam owulacje i drożnosc później partnera.
3% to podobno spoko bo norma jest do 2%

Hej, zależy ile miał ogólnie plemników. :) Mój też ma morfologie na 3%, ale lekarz tłumaczył,że skoro ilość jest 3x większa niż norma, to taka jakby miał 9% :) wyniki interpretuje się całościowo.

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mojemu też taka wyszła. Jak poszłam do swojego gina to pokazałam przy okazji i stwierdził że przy reszcie parametrów ( np. ilosc, ruchliwosc itd ) te 3% nie mają żadnego znaczenia, bo ogólny stan nasienia jest bardzo dobry. Zaczął brać androvit według zaleceń giną ale udało mi się zajsc w pierwszym cyklu po tej poradzie i problem leżał raczej po mojej stronie [emoji4]

nzjdyx8dtnebih09.png

Do góry