reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej dziewczyny dzis 10dpo lub 11dpo .powtorzylam test dzis rano jest mega pozytywny.az jestem nadal w szoku.Nie moge uwiezyc ze tak szybko sie udalo (3cs) .Boje sie strasznie ale odganiam czarne mysli.na pewno pomogl wiesiolek i siemie lniane.W tym cyklu nie bralam Duphastonu..kreska druga bardzo sciemniala od wczoraj.w mojej biochemicznej ciazy byly bladziochy .trzymam za was kciuki aby wam sie udalo.milego dnia ps w realu druga kreska jest ciemniejsza niz na fotoZobacz załącznik 843372
Gratulacje!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rozumiem Cię bardzo dobrze, też mam 32 lata i czuję jak mój zegar tyka ... najgorsze jest to, że nie mam dziecka... Gdybym starała się o drugie pewnie inaczej bym do tego pochodziła ... Zawsze marzyłam o dużej rodzinie, a teraz marzę żeby chociaż raz było mi dane zostać matka... I byłabym już najszczesliwsza na swiecie...

Ja również mam 32 lata (w listopadzie skończę 33), bardzo chciałam zdążyć z dzieckiem przed 30 no ale niestety się nie udało. Uważam, że lepiej iść do odpowiedniej kliniki wcześniej niż potem żałować, że się poszło za późno. Marzyłam o dwójce dzieci ale jeżeli uda mi się mieć chociaż jedno to będę bardzo szczęśliwa.

Dziękuję dziewczyny.Poczekam do soboty i zobaczymy czy przyjdzie ta wredota @. Jestem juz nastawiona że się pojawi, więc co ma być to będzie.

Mam jeszcze do was pytanie, robiła z was któraś badanie AMH ?? Mi lekarz kazał je zrobić, ale jakoś tak boję się, nie wiem czy chce wiedzieć jaka mam tą rezerwę jajnikową.... A jak jest beznadziejna...?? ?

Zrób jak najszybciej. Ja też długo starałam się w ciemno aż trafiłam na obecną lekarkę która od AMH zaczęła. U mnie rezerwa jest obniżona, co od razu zmienia sytuację i lekarz inaczej musi mnie prowadzić bo być może nie mam już wiele czasu. Lepiej wiedzieć i coś robić niż dowiedzieć się jak będzie po jabłkach :)

Kochane ja miałam takie badanie jakieś 8 lat temu. Chciałam pomóc jakiejś parze więc udałam się do kliniki w Łodzi. Pobrali mi krew i miałam czekać na informację. Jedyną informację jaką otrzymałam i to przez maila,że niestety nie mogę nikomu pomóc ponieważ moja rezerwa nie jest zbyt duża.Dalej na maile nie odpowiadali i w sumie nic nie wiem.Czy moja rezerwa jest tak mała że sama mogę mieć problem z zajściem w ciążę czy też mogę zajść ale żeby oddać swoje jajeczko musiałabym mieć dużo większą rezerwę. Chciałam pomóc a tylko się wkurzyłam i nie wiem konkretów. Jeśli nie uda mi się zafasolkować w ciągu 3 miesięcy to pójdę na takie badanie i wyniki będę widziała a nie tak jak w tej piep...nej Łodzi
Już nawet myślałam że coś do tego ma moja grupa krwi 0 minus. Niby cenna krew ale..często w ciąży powstaje konflikt.Sama już nie wiem

Rozumiem Cię bardzo dobrze, też mam 32 lata i czuję jak mój zegar tyka ... najgorsze jest to, że nie mam dziecka... Gdybym starała się o drugie pewnie inaczej bym do tego pochodziła ... Zawsze marzyłam o dużej rodzinie, a teraz marzę żeby chociaż raz było mi dane zostać matka... I byłabym już najszczesliwsza na swiecie...

Hej, głowa do góry! Też mam 32 lata i nie mam dzieci, ale grunt to się nie poddawać :) A pozytywne nastawienie psychiczne ma wbrew pozorom baaaardzo duże znaczenie. Damy radę i jeszcze będziemy szczęśliwymi mamusiami! Trzymam kciuki za Ciebie :)

Witam się w 18dc. Dziewczyny może wiecie jak to jest. L4 mam do 2 kwietnia a do gina chce iść 30 marca. Czy on juz wtedy moze mi dac l4 od 3 kwietnia?

reklama
Do góry