Ale juz jedno dziecko mamy, ale mialam cc wiec moze faktucznie drożnosc zrobieTo tymi wynikami bym się nie martwiła. Jeśli nadal by się nie udawało to może warto sprawdzić drożność jajowodów?
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale juz jedno dziecko mamy, ale mialam cc wiec moze faktucznie drożnosc zrobieTo tymi wynikami bym się nie martwiła. Jeśli nadal by się nie udawało to może warto sprawdzić drożność jajowodów?
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
To troche mnie pocieszyliscie bo juz o inseminacji myslalam jak zobaczylam te 3%No właśnie 3% czyli poniżej normy
Już kiedyś tu pisalam, że mój mąż stosował fertil MEN chyba miesiąc, później poszłam do gina z tymi jego wynikami i powiedział że wystarczy androvit [emoji4] jest dużo tańszy, skład bardzo podobnych.Kupial mu suplement FertilMan Plus. Któryś z wszych partnerow stosuje? Co o tym myslicie?
A kiedy masz termin @?moze za szybkoPodkusiło mnie zrobiłam test, ale biel...:-/
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom