reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej!
nie odzywałam się, bo nienawidziłam ludzi od piątku :o Wszyscy na mojej drodze mnie wkurzali i chyba w moim mieście nadal mnie wkurzają :D
Ale już lepiej, wczoraj już zaczęłam plamić na miesiączkę i dziś już czuje jak ciągnie :)
A jak tam u Was?
Młoda i Migdalove róbcie testy - już!!!
Kochana test mi wyszedł negatywny od wczoraj pokazał mi się śluz z krwią w pochwie ale narazie wkładki czyste. Zobaczymy czy się rozkręci

Ja zdecydowałam że nawet jeśli jeszcze kiedyś @ będzie mi się spóźniala nawet 2 miesiące to nie testuje. Bo to jest bez sensu. Miałam mała nadzieję że jestem w ciąży w końcu ale nie nastawialam się i dzięki temu ominelam noc bez płaczu i jestem wyluzowana. [emoji846][emoji846]

Ja zdecydowałam że nawet jeśli jeszcze kiedyś @ będzie mi się spóźniala nawet 2 miesiące to nie testuje. Bo to jest bez sensu. Miałam mała nadzieję że jestem w ciąży w końcu ale nie nastawialam się i dzięki temu ominelam noc bez płaczu i jestem wyluzowana. [emoji846][emoji846]
No dokładnie tak, chciałam bym mieć spokojne podejście jak Ty!
Teraz w maju stary jedzie na poligon, wiec w maju będę robić progesteron żeby dobrać odpowiednia ilość luteiny :)

Dziewczyny pytalam na innym wątku ale moze zapytam i tutaj.. czy ktoras z Was stosowala niepokalanek i moze sie rozwinac w tym temacie? Jak efekty zarowno w regulacji miesiaczki, lagodzenia pms jak i wspomagania zajscia w ciaze? Jaki wybrac? Napar czy tabletki? Jakiegos konkretnego producenta? Z apteki? Ze sklepu zielarskiego?

Hek, ja zazywalam Castagnus w tabletach z apteki przez jeden cykl, przez dwa kolejne zazywalam Castagnus oraz kapsułki z olejem z wiesiolka. Ale ciąży niestety nadal nie m.
Plus zazywania tych "lekow" jest taki ze @ mam uregulowana , i mam o wiele więcej śluzu.

No dokładnie tak, chciałam bym mieć spokojne podejście jak Ty!
Teraz w maju stary jedzie na poligon, wiec w maju będę robić progesteron żeby dobrać odpowiednia ilość luteiny :)
Ja jeszcze w maju/czerwcu będę rozmawiała z moim gin na temat leków na uregulowanie moich cykli żeby w miarę regularne były o monitoringu owulacji oraz HSG jeśli to wyjdzie ok to wyśle tutaj męża na szczegółowe badania nasienia i jeśli u niego wyjdzie ok i się nie uda nam zajść w ciążę to rezygnujemy z dziecka. Daje sobie czas do końca roku max do marca 2020roku. Jeśli nic nie ruszy to już nie chce. Najwidoczniej nie jest mi dane zostać mamą i tak musi być.

reklama
Do góry