reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
O właśnie to jest to, albo moja znajoma która na pokaz super mamusia a w domu dziecko nawet zabawkami nie może się pobawić bo dla drugiego dziecka (jest w ciąży) będzie musiała nowe kupić. A na dodatek pije... Oczywiście jak raz dałam jej radę, bo jej dziecko ucieka żeby kupiła takie szelki są na przykład w formie plecaczka to się na mnie oburzyla że ona z dziecka psa nie zrobi a ja nie powinnam się odzywać i rad jej dawać bo nie mama dzieci. Tak samo jak jej powiedziałam, że w ciąży nie można pić, jej argument - jej dziecko jedno jest zdrowe a piła, to i drugie będzie zdrowe... A my dbamy o siebie, dziecku byśmy nieba uchylili i nic z tego nie ma...
Ale bym jej chyba krzywdę zrobiła. Jak tak można? Dziecko później się rodzi z ukrytymi wadami a coraz częściej z choroba alkoholowa czy jakoś tak :(

@violciał hej kochana co u Ciebie.? Jak się czujesz?
Hej!
nie odzywałam się, bo nienawidziłam ludzi od piątku :o Wszyscy na mojej drodze mnie wkurzali i chyba w moim mieście nadal mnie wkurzają :D
Ale już lepiej, wczoraj już zaczęłam plamić na miesiączkę i dziś już czuje jak ciągnie :)
A jak tam u Was?
Młoda i Migdalove róbcie testy - już!!!

Ledwo cokolwiek widać, na pierwszy rzut oka negatywny test. Jednak coś tam prześwituje. Zdecydowanie trochę za wcześnie na testowanie. :D
IMG_20190428_082758.jpg

A tu w negatywie.
Screenshot_2019-04-28-08-31-10-709_com.android.chrome.png

Dziewczyny pytalam na innym wątku ale moze zapytam i tutaj.. czy ktoras z Was stosowala niepokalanek i moze sie rozwinac w tym temacie? Jak efekty zarowno w regulacji miesiaczki, lagodzenia pms jak i wspomagania zajscia w ciaze? Jaki wybrac? Napar czy tabletki? Jakiegos konkretnego producenta? Z apteki? Ze sklepu zielarskiego?

Dziewczyny pytalam na innym wątku ale moze zapytam i tutaj.. czy ktoras z Was stosowala niepokalanek i moze sie rozwinac w tym temacie? Jak efekty zarowno w regulacji miesiaczki, lagodzenia pms jak i wspomagania zajscia w ciaze? Jaki wybrac? Napar czy tabletki? Jakiegos konkretnego producenta? Z apteki? Ze sklepu zielarskiego?
Wiesz co bardzo często widziałam jak dziewczyny na tej grupie Link do: Staramy się o dziecko grupa wsparcia <3 o to pytają. Może tam szybciej znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. Pozdrawiam! ♥

reklama
Do góry