reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No każdy robi jak uważa. Ja już za dużo razy byłam rozczarowana i mam stos nocy przeplakanych nie przespanych. Już mam dość. Dźwigać ogólnie nie dźwigam jeżeli chodzi o alkohol to tylko okolicznościowo i też w nie wielkich ilościach.

reklama
Ja się najbardziej boję tego że test pokaże dwie kreski nawet taka testową blada A po paru dniach dostanę @ i będzie po wszystkim. Wolę sobie tego oszczędzić. To nie jest na moje siły już. Te 3 straty mi trochę na psychikę siadly i mimo że od ostatniego poronienia minęło 4 lata czasami siedzę i płacze jak sobie przypomnę.

Jeśli beta się potwierdzi to jest szansa, że załapie się jeszcze na 2019 rok. :D Na ovufriend pokazuje mi datę porody na 8 stycznia. ;) Ale biorąc pod uwagę moje bóle na @ to jednak już będę skazana na 2020 rok. :p

Górny test wczorajszy dolny dzisiejszy. Jak to ocenić?
DSC_3379.jpeg

reklama
Do góry