@Migdalove Gosiu cos tam przeswituje delikatnie to czekamy ze 2 dni i powtarzasz czy bete robisz???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie na betę. U mnie i w ostatniej ciąży przy becie ponad 40 te testy takie średnie wychodziły więc już szkoda mi kasy na testy.@Migdalove Gosiu cos tam przeswituje delikatnie to czekamy ze 2 dni i powtarzasz czy bete robisz???
No tak nie dziwie sie. To ja trzymam mocno kciuki zeby to byla ciąża i w koncu taka ktora uda sie utrzymac!!Pewnie na betę. U mnie i w ostatniej ciąży przy becie ponad 40 te testy takie średnie wychodziły więc już szkoda mi kasy na testy.
To nam się marzy. ❤No tak nie dziwie sie. To ja trzymam mocno kciuki zeby to byla ciąża i w koncu taka ktora uda sie utrzymac!!
Co 28-29 dni.A co ile masz @ po tych lekach?
Ja też widzę bladziocha! Leć na betę jutroTo nam się marzy. ❤
Ok. 9 maja jadę omówić z Endo wszystkie wyniki zobaczę jaki jest poziom prolaktyny i innych hormonów i zapyta Lekarza o zażywanie castagnusa na uregulowanie miesiączek i może również pomoże w zejściu w ciążę.Co 28-29 dni.
A ja wolę wiedzieć bo wtedy wiem, aby nie pić alkoholu, nie dźwigać i umówić się do lekarzaJa zdecydowałam że nawet jeśli jeszcze kiedyś @ będzie mi się spóźniala nawet 2 miesiące to nie testuje. Bo to jest bez sensu. Miałam mała nadzieję że jestem w ciąży w końcu ale nie nastawialam się i dzięki temu ominelam noc bez płaczu i jestem wyluzowana. [emoji846][emoji846]