reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No pewnie! :) A ja się stresuję wizytą u genetyka, w sobotę mamy. Ciekawe czy cokolwiek uda się załatwić, jakieś badania na refundacje czy będzie to wyjazd na marne...
My mamy w sobotę wyjazd do Szczecina na naprotechnologie, i przez brak wyników nie wiem co mam robić, czy jechać czy odwołać :(

reklama
Zoologiczna :) siedzę w tym kilka lat, ogarniam, jestem kierownikiem. A w mojej miejscowości jest ok 10k mieszkańców i nie ma żadnego takiego sklepu. Dodatkowo teraz stawiają nam Rossmann pepco i biedronke to czemu by nie spróbować :D jejku ale się jaram [emoji23][emoji23]

Ojej to super ale będzie teraz więcej zajęć i nerwów wiem po sobie bo niedawno otworzyliśmy bar z piwem i hamburgerami.. Cyrki do tej pory są, jednak swojego trza pilnować i tyle :)

Dziewczyny test ciążowy jak narazie negatywny nawet nie ma cień cienia kreski ale @ nadal nie ma więc nie tracę nadziei. Następny test zrobię wtorek środa to będzie 10-11 dni po terminie@ i może będzie już coś widać. Narazie zostaje mi to cholerne czekanie co jest chyba w tym przypadku najgorsze. Chodzę co chwilę i sprawdzam czy nie ma żadnych plamien[emoji85][emoji85]

A to co już wiedziałam, to że na przykład zrobić test 10mIU tak najwcześniej 10dpo, do terminu miesiączki w ogóle lepiej nie testować ale mówiła, że jak się bierze progesteron to właśnie lepiej tymi czułymi testować. To, żeby się zrelaksować jak się tylko da żeby nie myśleć. Itd... ;) Bardzo przemiła pani. :) Nigdy nie spotkałam się z taką obsługą przy kupnie testów ciążowych. :D
Chyba miałaś rację. Nic zostało czekanie. Spróbuję po weekendzie za testować jeszcze raz i jeśli nic nie pokaże to zapiszę się do gin na USG myślę że za Max dwa tygodnie się dostanę i jeśli faktycznie ciaza to będzie już widać coś na USG

Dziewczyny test ciążowy jak narazie negatywny nawet nie ma cień cienia kreski ale @ nadal nie ma więc nie tracę nadziei. Następny test zrobię wtorek środa to będzie 10-11 dni po terminie@ i może będzie już coś widać. Narazie zostaje mi to cholerne czekanie co jest chyba w tym przypadku najgorsze. Chodzę co chwilę i sprawdzam czy nie ma żadnych plamien[emoji85][emoji85]
Może jeszcze za wcześnie, ja czytałam ze nie każda ciąża wychodzi na teście :)

No ja też czytałam. Dlatego aż tak się tym testem dzisiejszym nie przejalam. Poczekam i zrobię za parę dni. Przejmować to ja się będę jeśli zrobię drugi test za parę dni i wyjdzie negatywny A nadal @ Nie będzie.

reklama
Kochana chciałabym w to wierzyć. Narazie nie tracę nadziei ale też nie nastawiam się za bardzo żeby nie było rozczarowania. Jak to mówią póki @ nie ma to jest nadzieja. Zobaczymy co wyjdzie za 4-5 dni. Mam nadzieję że szybko mina te dni.

Do góry