reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A termometr owulacyjny przyprawia takie emocje jakby to miałbyć super zaawansowany ekstra termometr. :D A to normalny termometr ale bardziej czuły. :D Ale aptekarki tak samo w każdej aptece jak szukałam tego termometru to dziwiły, że takich to nie ma chyba. :D
No ale co do czułości testów to zaskoczyła mnie starsza pani aptekarka lat ok 60, która dobrze mnie rozumiała i jeszcze mi szukała ostatnich sztuk na magazynie i dodatkowo poradziła mi jeśli chodzi o czas oczekiwania na @. :)
Ja nigdy nie używałam pomiaru temperatury :D

reklama
Właśnie sobie zrobiłam relaksująca kąpiel z depilacja :-D
Buziaki kochana!
Spokojnej nocy! :*
Oo ja też muszę! Sukienkę już chcę założyć. :D Ale mi bardzo szybko rosną włosy na nogach... Ostatni raz sama będę goliła, w ogóle się depilowała, potem jak tylko odrosną kłaczki to lecę na depilację woskiem do salonu. :D Jakoś dam radę. :D

A co ci doradzila na oczekiwanie na @?
A to co już wiedziałam, to że na przykład zrobić test 10mIU tak najwcześniej 10dpo, do terminu miesiączki w ogóle lepiej nie testować ale mówiła, że jak się bierze progesteron to właśnie lepiej tymi czułymi testować. To, żeby się zrelaksować jak się tylko da żeby nie myśleć. Itd... ;) Bardzo przemiła pani. :) Nigdy nie spotkałam się z taką obsługą przy kupnie testów ciążowych. :D

Oo ja też muszę! Sukienkę już chcę założyć. :D Ale mi bardzo szybko rosną włosy na nogach... Ostatni raz sama będę goliła, w ogóle się depilowała, potem jak tylko odrosną kłaczki to lecę na depilację woskiem do salonu. :D Jakoś dam radę. :D
hahaha, my jutro idziemy do kolegi na przyjęcie urodzinowe, no i szpilki i sukienka musza być wiec futro po zimie trzeba zrzucić :D
p.s. nawet 2 piccolo już sobie kupiłam - a mam na nie zachciankę od tygodnia :D

reklama
Do góry