reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jakaś dyżurująca musi być otwarta. :) Tylko nie zdziw się jak aptekarka zrobi wielkie oczy na twoje słowa "poproszę test o czułości 10mIU" :D Ja raz pokłóciłam się prawie z babką, ona do mnie, że czułe to te strumieniowe a nie ma czegoś takiego jak czułość w liczbach. :D I że ona wie bo tu pracuje. :D

Ja dzisiaj kupiłam ten co mi w tamtej ciąży ładną kreskę pokazał - pink super czuły. :)
Miałam ten sam przypadek. Te panie to mało co się znają na takich rzeczach. Kiedyś powiedziałam ze chce testy owulacyjne a ona do mnie czy cos takiego w ogóle jest :D

Jakaś dyżurująca musi być otwarta. :) Tylko nie zdziw się jak aptekarka zrobi wielkie oczy na twoje słowa "poproszę test o czułości 10mIU" :D Ja raz pokłóciłam się prawie z babką, ona do mnie, że czułe to te strumieniowe a nie ma czegoś takiego jak czułość w liczbach. :D I że ona wie bo tu pracuje. :D

Ja dzisiaj kupiłam ten co mi w tamtej ciąży ładną kreskę pokazał - pink super czuły. :)
Dużo kobiet w aptekach jak słyszy o testach o czułości 10 to robią oczy i mówią A są takie testy. Dla mnie to chore aby babki w aptekach nie wiedziały że są takie testy.

Dokładnie zgadzam się z Tobą. Kochane spadam spać jestem trochę zmęczona. Jutro chwila prawdy. Odezwę się rano A Ty kochana daj znać co z wynikiem bety i jaki wyszedł. I proszę się nie stresować bo to naprawdę nam staraczkom nie pomaga A zwłaszcza jeśli faktycznie okaże się że jesteśmy w ciąży. Spokojnej nocy życzę wam kochane i trzymam kciuki za każdą staraczke[emoji110][emoji110]

Dużo kobiet w aptekach jak słyszy o testach o czułości 10 to robią oczy i mówią A są takie testy. Dla mnie to chore aby babki w aptekach nie wiedziały że są takie testy.
A termometr owulacyjny przyprawia takie emocje jakby to miałbyć super zaawansowany ekstra termometr. :D A to normalny termometr ale bardziej czuły. :D Ale aptekarki tak samo w każdej aptece jak szukałam tego termometru to dziwiły, że takich to nie ma chyba. :D
No ale co do czułości testów to zaskoczyła mnie starsza pani aptekarka lat ok 60, która dobrze mnie rozumiała i jeszcze mi szukała ostatnich sztuk na magazynie i dodatkowo poradziła mi jeśli chodzi o czas oczekiwania na @. :)

Dokładnie zgadzam się z Tobą. Kochane spadam spać jestem trochę zmęczona. Jutro chwila prawdy. Odezwę się rano A Ty kochana daj znać co z wynikiem bety i jaki wyszedł. I proszę się nie stresować bo to naprawdę nam staraczkom nie pomaga A zwłaszcza jeśli faktycznie okaże się że jesteśmy w ciąży. Spokojnej nocy życzę wam kochane i trzymam kciuki za każdą staraczke[emoji110][emoji110]
Właśnie sobie zrobiłam relaksująca kąpiel z depilacja :-D
Buziaki kochana!
Spokojnej nocy! :*

reklama
A termometr owulacyjny przyprawia takie emocje jakby to miałbyć super zaawansowany ekstra termometr. :D A to normalny termometr ale bardziej czuły. :D Ale aptekarki tak samo w każdej aptece jak szukałam tego termometru to dziwiły, że takich to nie ma chyba. :D
No ale co do czułości testów to zaskoczyła mnie starsza pani aptekarka lat ok 60, która dobrze mnie rozumiała i jeszcze mi szukała ostatnich sztuk na magazynie i dodatkowo poradziła mi jeśli chodzi o czas oczekiwania na @. :)
A co ci doradzila na oczekiwanie na @?

Do góry