reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Trochę się podłamałam po ostatniej @. Nie najlepiej się czuję sama ze sobą, krótko się starałam bo ledwie 5 cykli. Tych dwóch początkowych nie liczę, bo nie wiem na ile były regularne stosunki, gdybym liczyła byłoby 7 cykli. Problem leży w mojej wadze, ginekolog zleciła mi jakies pierdy i w sumie kazała schudnąć, badałam tylko dwa hormony LH i FSH czy coś, w początkowej fazie cyklu. Rzekomo są ok. Podobno mam owulację i mam czekać jeszcze pół roku nim będzie myślała dalej co ze mną zrobić, a przez te pół roku schudnąć. Nie jest mi łatwo. Waga.lata w górę i w dół nawet teraz na diecie. Psychicznie nie dawałam rady znosić niepowodzeń, ile łez wylałam od początku tego cyklu to moje. Gdybym się starała byłby 6 z kolei, ale stwierdziłam że najpierw ogarnę siebie i swoje nalane, obrzydliwe cielsko a potem będę się starać. Miałam też spiecie z mężem odnośnie wagi i starań więc wolę zawiesić niż wprowadzać nerwową atmosferę w nasz związek.
Wszystkim się łatwo mówi żeby schudnąć ale to nie jest takie łatwe. A czemu tylko te 2 badania ci zrobił?

reklama
Tzn jest teoretycznie zdrowy, kicha parę razy dziennie ale nie ma kataru. Głowa tylko czasami go boli.
Ogólnie to jest czas bardzo niekorzystny dla alergików szczególnie, że przybył też pył z sahary. Mój nie miał alergii, a w wieku 26 mu wyszło, że ma na trawę, kurz oraz sierść kota (mamy dwa). :D

Ogólnie to jest czas bardzo niekorzystny dla alergików szczególnie, że przybył też pył z sahary. Mój nie miał alergii, a w wieku 26 mu wyszło, że ma na trawę, kurz oraz sierść kota (mamy dwa). :D
No u mojego ten dziwny zapach z nosa podczas kichania jest od ostatniego przeziębienia - jakieś pół roku temu przebył.

reklama
@Migdalove wg mnie to mogą być zatoki. Przy zapaleniu zatok pojawiają się ropne wydzieliny, to może być przyczyną. Ja od ostatniego przeziębienia, o którym Wam pisałam ciągle mam zawalone zatoki. Wczoraj kupiłam irigasin, zobaczę czy pomoże.

Do góry