Dorotka1989
Fanka BB :)
Mimi92 juz poszlas na badanie? Trzymam kciuki kochana ;*Kolejny wywiad. Z tego co wiem to nic nam podawać nie będą tylko od razu badanie na żywca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mimi92 juz poszlas na badanie? Trzymam kciuki kochana ;*Kolejny wywiad. Z tego co wiem to nic nam podawać nie będą tylko od razu badanie na żywca
Wizyta z USG 200zł, badanie nasienia czyli komputerowa analiza nasienia CASA 120zł, AMH 150zł. To tyle z tego co my mamy mieć.A drogo tam jest? Ile wizyta? Ja jak chodzilam do lublina to 180 wizyta w tamtym roku byla i za badanie nasienia 100-150 jak z posiewem. Jak dostaliscie w prezencie to trzeba skorzystac.
Wizyta z USG 200zł, badanie nasienia czyli komputerowa analiza nasienia CASA 120zł, AMH 150zł. To tyle z tego co my mamy mieć.
No dokładnie... Moim zdaniem te wszystkie badania ginekologiczne i genetyczne powinny być wykonywane jeszcze przed staraniami na fundusz no ale cóż. Ponarzekać sobie możemy.No to ladnie zaoszczedzicie no to tam was juz poprowadzą. Żeby sie leczyć trzeba mieć kuuuuupe kasy. :/
Jestem już po czuje się świetnie, jedyne co czułam to tak jakbym miesiączka miała, lekki ból podbrzusza. Jestem już na zakupach [emoji23] jak spytalam gina na kiedy się umawiamy to powiedział że mam się pokazać tydzień po pozytywnym teście [emoji23][emoji23]Mimi92 juz poszlas na badanie? Trzymam kciuki kochana ;*
No dokładnie... Moim zdaniem te wszystkie badania ginekologiczne i genetyczne powinny być wykonywane jeszcze przed staraniami na fundusz no ale cóż. Ponarzekać sobie możemy.
O kurcze to mnie zachęciłaś na te HSG! Byłaś prywatnie czy w szpitalu na NFZ?Jestem już po czuje się świetnie, jedyne co czułam to tak jakbym miesiączka miała, lekki ból podbrzusza. Jestem już na zakupach [emoji23] jak spytalam gina na kiedy się umawiamy to powiedział że mam się pokazać tydzień po pozytywnym teście [emoji23][emoji23]
Jestem już po czuje się świetnie, jedyne co czułam to tak jakbym miesiączka miała, lekki ból podbrzusza. Jestem już na zakupach [emoji23] jak spytalam gina na kiedy się umawiamy to powiedział że mam się pokazać tydzień po pozytywnym teście [emoji23][emoji23]
Serioooo?? o boziuniu. I jak wynik? Drożne oba???
Ja staram się ogólnie około 5 lat, zaczęłam bardzo wcześnie z poprzednim partnerem, jak miałam 17 lat, z mężem staramy się 3 lata. W maju skończę 22 lata, mąż niedawno miał 31 urodziny. Właśnie z poprzednim partnerem miałam ciążę pozamaciczną i jedną biochemiczną, resztę już z mężem.Chcesz mieć dziecko musisz bulić :/ to jest chore i jeszcze zabrali refundacje na in vitro :/ eh, a dlugo juz sie staracie? Ile masz lat jak moge sie spytac?