reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A drogo tam jest? Ile wizyta? Ja jak chodzilam do lublina to 180 wizyta w tamtym roku byla i za badanie nasienia 100-150 jak z posiewem. Jak dostaliscie w prezencie to trzeba skorzystac.
Wizyta z USG 200zł, badanie nasienia czyli komputerowa analiza nasienia CASA 120zł, AMH 150zł. To tyle z tego co my mamy mieć. :)

Mimi92 juz poszlas na badanie? Trzymam kciuki kochana ;*
Jestem już po :) czuje się świetnie, jedyne co czułam to tak jakbym miesiączka miała, lekki ból podbrzusza. Jestem już na zakupach [emoji23] jak spytalam gina na kiedy się umawiamy to powiedział że mam się pokazać tydzień po pozytywnym teście [emoji23][emoji23]

Chcesz mieć dziecko musisz bulić :/ to jest chore i jeszcze zabrali refundacje na in vitro :/ eh, a dlugo juz sie staracie? Ile masz lat jak moge sie spytac?
No dokładnie... Moim zdaniem te wszystkie badania ginekologiczne i genetyczne powinny być wykonywane jeszcze przed staraniami na fundusz no ale cóż. Ponarzekać sobie możemy. ;)

Jestem już po :) czuje się świetnie, jedyne co czułam to tak jakbym miesiączka miała, lekki ból podbrzusza. Jestem już na zakupach [emoji23] jak spytalam gina na kiedy się umawiamy to powiedział że mam się pokazać tydzień po pozytywnym teście [emoji23][emoji23]
O kurcze to mnie zachęciłaś na te HSG! :D Byłaś prywatnie czy w szpitalu na NFZ?

Serioooo?? :) o boziuniu. I jak wynik? Drożne oba???

reklama
Chcesz mieć dziecko musisz bulić :/ to jest chore i jeszcze zabrali refundacje na in vitro :/ eh, a dlugo juz sie staracie? Ile masz lat jak moge sie spytac?
Ja staram się ogólnie około 5 lat, zaczęłam bardzo wcześnie z poprzednim partnerem, jak miałam 17 lat, z mężem staramy się 3 lata. W maju skończę 22 lata, mąż niedawno miał 31 urodziny. Właśnie z poprzednim partnerem miałam ciążę pozamaciczną i jedną biochemiczną, resztę już z mężem.

Do góry