reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No na pewno ze stresu gorączka, ale nie bój sie dasz rade :* ja czekalam z 2,5-3 godz po, może u was inaczej bedzie. Daj znać jak będzie po :) juz Ci glowy nie zawracam. GO GIRL ;) trzymam kciuki.
Możesz zawracać :D przynajmniej mam co robić i się nie stresuje [emoji23] przyszedł mój lekarz i pyta czy do badania dożyję bo wyglądam jakbym właśnie się przekrecala [emoji23][emoji23] jak zwykle humorek mu dopisuje

reklama
A Ty jestes tam sama czy z mezem? :) no wiadomo stres jest, ja w czasie badania to normalnie zapomniałam, ze sie oddycha, co chwilę pielęgniarka mnie w udo klepala, zebym oddychala a ja normalnie wdech i koniec trzymałam :)

A Ty jestes tam sama czy z mezem? :) no wiadomo stres jest, ja w czasie badania to normalnie zapomniałam, ze sie oddycha, co chwilę pielęgniarka mnie w udo klepala, zebym oddychala a ja normalnie wdech i koniec trzymałam :)
Sama niestety :/ chłopak musiał do pracy jechać. No ja też się łapie na tym że bardzo dziwnie oddycham i chyba muszę to zacząć kontrolować bo osiwieje [emoji23]

Oj to troche lipka tak samemu, u mnie po zabiegu to chłop latał za lekarzem i sie pytal co i jak teraz, pielegniarki zakazywaly chodzic tylko lezec a lekarz kazal wstawać, ja wstalam pielegniarka wpadla i na lozko kazala leżeć normalbie jakis cyrk na kółkach :) po zabiegu mi normalnie swiat wirowal, z mezem pod rękę wracałam do samochodu.

Oj to troche lipka tak samemu, u mnie po zabiegu to chłop latał za lekarzem i sie pytal co i jak teraz, pielegniarki zakazywaly chodzic tylko lezec a lekarz kazal wstawać, ja wstalam pielegniarka wpadla i na lozko kazala leżeć normalbie jakis cyrk na kółkach :) po zabiegu mi normalnie swiat wirowal, z mezem pod rękę wracałam do samochodu.
I tego się boję. Przyjaciółka mówiła mi ze mogą nie czuć się dobrze po tym ale musiałam przyjechać samochodem bo nie miał kto mnie przywieźć ani odebrać :/ jakoś będą musiała prowadzić po tym

Co do HSG to boję się tego jak diabeł święconej wody, ale w moim przypadku jest to konieczne - jestem po ciąży pozamacicznej a dokładnie pękł mi jajowód... No ale lekarz mój oprócz doprowadzenia moich hormonów do normy nic nie robi. W następnym cyklu zmieniam lekarza... Mój ostatni okres nie wyglądał jak okres bo to tylko plamienia były przez 7 dni a to w wyniku brania progesterone besins bynajmniej ja to widzę, bo mój lekarz nie odpowiedział mi na to pytanie "Czy to przez te tabletki?" tylko pod koniec wizyty kazał ich nie brać w kolejnym cyklu. A tak to jestem ciągle na dostinexie, żeby przysadka miała wsparcie, mam zespół LUF. W tym cyklu raczej znowu nie będzie owulacji...

reklama
Do góry