reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Możecie się że mnie pośmiać :-D z tego całego zamieszania rano zapomnialam wywalić cały osprzęt testu, została pipetka z siuskami to wkropilam je na kolejny test(też ten z allegro) i też wyszła taka sama blada krecha. Więc jest nadzieja ze to raczej nie "zasługa" wadliwego jednego testu :-) chuva że cała partia taka im wyszła.
No to jutro koniecznie zrób powtórkę ze świeżego siusiu :tak:

reklama
A mnie boli brzu jak na @ A zawsze dzień wcześniej miałam plamienie, a teraz nie, przynajmniej nie mam do tej pory, ale może mój się przesunął. Myślicie że możliwe że 3 dni przed owulka moglo doczekać do owulki ?
Mogło doczekać. W końcu plemniki w sprzyjajacym dla nich sluzie żyją do 5 dni, niektóre teorie mówią nawet o 7 :)

Możecie się że mnie pośmiać :-D z tego całego zamieszania rano zapomnialam wywalić cały osprzęt testu, została pipetka z siuskami to wkropilam je na kolejny test(też ten z allegro) i też wyszła taka sama blada krecha. Więc jest nadzieja ze to raczej nie "zasługa" wadliwego jednego testu :-) chuva że cała partia taka im wyszła.
Super! Widać cień, po cichu gratuluję

Kochana a jak ty się czujesz?
Dziękuję dobrze się czuje gdyby nie przeziębienie byłoby rewelacyjnie. Odrzucilo mnie całkiem od kawy i wszystkiego co słodkie. Mam tylko ochotę na słone, kwaśne i ostre [emoji846] Mdłości zdarzają się ale sporadycznie. Wczoraj byłam na usg i zobaczyłam już moje szczęście mały zarodeczek u którego lekarz stwierdzil, ze 14 marca już powinno być widoczne serduszko ;) Czekam teraz na wasze piękne dwie kreseczki, później piękne bety! [emoji8]

Jeśli coś mogę doradzić mi w tym udanym cyklu 2 dni przed spodziewana @ testy ciążowe już wychodziły z popoludniowego moczu. Zrobiłam wtedy 3 testy ciążowe na raz bo nie wierzyłam własnym oczom, że się udało!

reklama
Dziękuję dobrze się czuje gdyby nie przeziębienie byłoby rewelacyjnie. Odrzucilo mnie całkiem od kawy i wszystkiego co słodkie. Mam tylko ochotę na słone, kwaśne i ostre [emoji846] Mdłości zdarzają się ale sporadycznie. Wczoraj byłam na usg i zobaczyłam już moje szczęście mały zarodeczek u którego lekarz stwierdzil, ze 14 marca już powinno być widoczne serduszko ;) Czekam teraz na wasze piękne dwie kreseczki, później piękne bety! [emoji8]

Jeśli coś mogę doradzić mi w tym udanym cyklu 2 dni przed spodziewana @ testy ciążowe już wychodziły z popoludniowego moczu. Zrobiłam wtedy 3 testy ciążowe na raz bo nie wierzyłam własnym oczom, że się udało!
Bardzo się cieszę i czekam na swoje kreseczki :) my w tym cyklu bez większej spiny, tylko mierze temperature i patrzę na śluz. Żadnych testów i szukania szyjki.

Do góry