reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@joasiaaa idź na betę koniecznie [emoji4][emoji4]
Mi z córką bardzo późno wychodziły testy, ciagle miałam cienie i dopiero po 2,5 tygodnia od spóźnienia @ wyszła porządna krecha..

hej dziewczyny, zrobiłam test-tak jak nigdy cienia cieni nie widziałam, dzisiaj sikłam, odłożyłam, ogólnie nastawienie ze na bank nic nie wyjdzie, patrzę po minucie a tam coś chyba jest... nawet szczególnie nie trzeba się przyglądać hmm. zrobiłam zdjęcie, ale mój szajsofon nie potrafi tego uchwycić...
ogolnie chyba po takim terminie (dziś 28dc), a owulację miałam w 10dc, juz raczej powinno wyjść coś mocniejszego?? jutro powtórzę test, kupię jakiś z rossmana, (ten z dzisiaj mam z allegro, rzekomo o czułości 10 ale raczej temu nie wierzę :D) i zrobię ponownie, jak znow bedzie cień to beta...
ale jakby połączyć wszystkie rzeczy: potwierdzona owu, ładne endo, bolące cycki jak na wojnę, brak okresu to może faktycznie jest coś na rzeczy, aczkolwiek wiem ze sporo z was takie cienie widziała i nici z tego? trzymajcie kciuki!

nie no, na zdjęciu nie widaaac :(
Hej ja widzę bladzioszka [emoji7] u może być taka słaba kreseczka, wszytko zalezy od tego kiedy się jajo zagnieździło [emoji6]
Mój synek jest z takiej kreski dzień po terminie, na nawet słabszej bo tylko pod słońce było ja widać [emoji23]
Zrób kolejny test, ja polecam testy z Rossmana quick&go albo z doz. Albo podskocz sobie na betę, wtedy będzie wynik czarno na białym. Po cichutku już Wam gratuluję [emoji8]

@joasiaaa ja też widzę blada, różową kreskę! Po cichutku gratuluję :) testy różnie wykrywaja, bo to zależy kiedy było zagniezdzenie. Nieraz dzieje się to dość szybko, ale u niektórych trwa to i 10 dni. Leć jutro rano na betę!

hej dziewczyny, zrobiłam test-tak jak nigdy cienia cieni nie widziałam, dzisiaj sikłam, odłożyłam, ogólnie nastawienie ze na bank nic nie wyjdzie, patrzę po minucie a tam coś chyba jest... nawet szczególnie nie trzeba się przyglądać hmm. zrobiłam zdjęcie, ale mój szajsofon nie potrafi tego uchwycić...
ogolnie chyba po takim terminie (dziś 28dc), a owulację miałam w 10dc, juz raczej powinno wyjść coś mocniejszego?? jutro powtórzę test, kupię jakiś z rossmana, (ten z dzisiaj mam z allegro, rzekomo o czułości 10 ale raczej temu nie wierzę :D) i zrobię ponownie, jak znow bedzie cień to beta...
ale jakby połączyć wszystkie rzeczy: potwierdzona owu, ładne endo, bolące cycki jak na wojnę, brak okresu to może faktycznie jest coś na rzeczy, aczkolwiek wiem ze sporo z was takie cienie widziała i nici z tego? trzymajcie kciuki!

nie no, na zdjęciu nie widaaac :(
Widać Kochana ❤️ 3mam kciuki✊✊✊

A ja się czuje dość okresowo- brzuch leciuteńko pobolewa, piersi bola po bokach ale to jakos już od owu. Apetyt mam wzmożony - masakrycznie ❤:(:(o_O Mój narzeczony mówi, ze chyba jestem w ciąży :D:p:-D he he ale raczej w to wątpię :(

po tych 14 miesiącach porażek i walki z rozwalonym cyklem, hormonami, clo.. miliard wizyt u lekarzy.. to nawet jakoś zbytnio nie wierzę :) uwierzę jak zobaczę wynik bety :)

reklama
Do góry