Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na tym pierwszym nawet nie trzeba się przyglądać i widać bladziocha śmigaj kochana na betęZobacz załącznik 948662
No kurcze chyba coś tam jest..... Raczej cztery testy by mnie nie oszukaly? Lecę na betę dzisiaj..
Martwię się że takie blade te testy. Czyli stężenie hormonu nie za wysokie a przecież tak późno po owulacji :-( już 20dpo
Kiedy Kochana masz termin @?Zobacz załącznik 948662
No kurcze chyba coś tam jest..... Raczej cztery testy by mnie nie oszukaly? Lecę na betę dzisiaj..
Martwię się że takie blade te testy. Czyli stężenie hormonu nie za wysokie a przecież tak późno po owulacji :-( już 20dpo
Już dawno po. Dzisiaj 30dc a owulacje miałam w 10dc, potwierdzona była usg...Kiedy Kochana masz termin @?
no to myślę że na teście powinna być krecha, idź na będę, ona wszystko wyjasni, idziesz dziś? jakie masz objawy?Już dawno po. Dzisiaj 30dc a owulacje miałam w 10dc, potwierdzona była usg...
Dzisiaj się wybieram. Ogólnie hmmm.. jedynie co to piersi bolą o wiele mocniej niż zwykle przed @ i brzuch ciągnie na dole. I nic więcej :-(no to myślę że na teście powinna być krecha, idź na będę, ona wszystko wyjasni, idziesz dziś? jakie masz objawy?
A będziesz miała odrazu wynik?Dzisiaj się wybieram. Ogólnie hmmm.. jedynie co to piersi bolą o wiele mocniej niż zwykle przed @ i brzuch ciągnie na dole. I nic więcej :-(
Około 18A będziesz miała odrazu wynik?
Około 18
No dziwne to trochę :-( ale pocieszam się że są dziewczyny którym też tak późno dopiero wychodziły testy. Może jajeczko późno się zagniezdzilo..
Około 18
No dziwne to trochę :-( ale pocieszam się że są dziewczyny którym też tak późno dopiero wychodziły testy. Może jajeczko późno się zagniezdzilo..