reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Xinak kciuki zaciśnięte [emoji3590][emoji3590]
Najwcześniej to ok. 2-3 tygodni po teście jak widać już serduszko to dadzą L4. Wcześniej ewentualnie od internisty ale wtedy płatne 80%

@Magdalena2991 to co, umawiamy się na termin listopadowy? [emoji16]
Moja przyjaciółka poszła do gina jak jeszcze serducha nie było a dał l4 ze względu na jej pracę. Po 2 tygodniach kazał przyjsc na potwierdzenie prawidłowego rozwoju i serca.

reklama
A gdzie pracowała, że dostała tak szybko zwolnienie jeśli można wiedzieć? :)
Była trenerem w jednej z sieci kosmetycznych i jeździła po całej Polsce A na treningach stała po 12h. Dlatego gin nie widział przeciwwskazań by siedziała w domu. L4 dostała od 5 tygodnia A w 7 jak była na wizycie dopiero było słychać serduszko.

Ja ze względu na swoją pracę też będę chciała jak najszybciej iść na zwolnienie. Nie wyobrażam sobie mojej pracy i siebie w ciąży razem.

Dzisiaj 40dc, brzuch boli, sutki bolą, wkładki suchutkie [emoji52] do tego chyba mnie jakieś przeziębienie dopada bo tyle co dziś chusteczek poszło to masakra. Test robilam tydzień temu i jedna kreska, już się chyba poddaję, nie wiem co jest grane [emoji3525]

Też
No widzicie dziewczyny, a ja jestem babskim Karolem Krawczykiem i pracuję z kolei w stresie bo nie ma dnia, żeby nie trzeba było awaryjnie hamować bo ktoś ma prawko z chipsów albo wchodzi na tory bez rozejrzenia się, do tego ciągle wstrząsy, zmiany temperatur jak wychodzę do zwrotnic i rozkład którego się nie da zrealizować a pracuje zazwyczaj po 9-10h i albo wstaję o 2 albo się tak kładę. Nie ma lekko, chociaż praca siedząca. Już teraz ledwo dowożę siusiu od pętli do pętli a co to by było faktycznie w ciąży
Też widzę kolorowo :/

reklama
@Xinak kciuki zaciśnięte [emoji3590][emoji3590]
Najwcześniej to ok. 2-3 tygodni po teście jak widać już serduszko to dadzą L4. Wcześniej ewentualnie od internisty ale wtedy płatne 80%

@Magdalena2991 to co, umawiamy się na termin listopadowy? [emoji16]
Hahaha, koniecznie ;) temperatura znów spadła także czekam na @ niech przychodzi i szybko zleci ;)

Do góry