Betii35
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja najpierw używałam takich z allegro ale u mnie się nie sprawdziły. Potem rossmanowych strumieniowych i były ok. Ale chyba najlepsze są z domowego laboratorium i też już kilka dziewczyn o nich wspominałoJakie polecacie testy owulacyjne?
@Jivka jak tam.u ciebie? Przylazła @? Trzymam kciuki [emoji110] oby nie
I czy w razie czego mogę zacząć brać od 5dc? Bo właśnie kończy mi się @Warto moim.zdaniem, ale jesli nie zobaczysz roznicy po 1 cyklu (chociaz zycze Ci, zebys juz w 1 cyklu brania zaszla :*) to nie ryzygnuj. Ja zaszłam w trakcie brania 3 opakowania ovarinu castagnus tez brałam, ale wczesniej... A masz za wysoką prolaktyne? Tsh masz idealne teraz
Można prosić link?Ja najpierw używałam takich z allegro ale u mnie się nie sprawdziły. Potem rossmanowych strumieniowych i były ok. Ale chyba najlepsze są z domowego laboratorium i też już kilka dziewczyn o nich wspominało
U mnie pięknie wyszły może stąd ta sympatia
Można prosić link?
Ja z każdym plamieniem miałam nadzieję, że to tylko plamieniem ale zawsze rozkrecila mi się @. Ciekawa jestem co ten cykl przyniesie mimo tej wysokiej prolaktyny [emoji4] Ja alkohol jedynie okazyjnie lampkę wina czerwonego, raz odrzucilo mnie od kawy ale nic to nie znaczyło [emoji39]Jeśli mam powiedzieć szczerze ja chyba czułam podświadomie co cykl [emoji14] a w cyklu, w którym się udało fakt nie piłam już na andrzejki, ale to bardziej dlatego, że był już wieczór nie miałam @ a ja zawsze dzień wcześniej mam delikatne plamienie więc to trochę dało sygnał nie pij, ale w dzień @ nawet piersi przestały boleć więc chyba nie ma reguły i o objawach też nie ma co mówić mi się zaczęły w okolicy 8 tc czyli w momencie jak miała wystąpić druga @