reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Witam nowe dziewczyny. I powodzenia w starankach!
@Maliina juz 30❤ poleci teraz szybciutko.
U mnie dziś 5 dc..i dalej mnie brzuch ćmi, zazwyczaj 2 i 3 dzień z bolącym brzuchem a teraz dalej sie męcze. I jajnik dziwnie kłuje. Niech juz mija ta @.

reklama
@Betii35 no właśnie nie ma [emoji14] Od wczoraj mam straszne mdłości, w nocy spać przez nie nie mogłam, ale nie wiem czy to ciąża czy jelitówka bo męża też w weekend coś brało [emoji14] Rano trochę mnie jeszcze trzymało, teraz już przeszło tylko łamanie w plecach zostało.
Ale czekam cierpliwie do czwartku [emoji4]

Ja używam testów z rossmanna, są drogie ale ładnie pokazują owu, ja zawsze czuję i po 1-2 dniach od testów boli mnie jajnik [emoji4]

@Gosik8612 witaj, ja też czekam na testowanie i mam podobne objawy do Twoich [emoji16] Plus jak wyżej [emoji4] W drugiej ciąży dwa razy kładłam się spać z bólem jak na @ i byłam pewna że przyjdzie w nocy, ale budziłam się i nic, więc poleciałam do apteki i z drugiego sikania były kreseczki dwie, tego i Tobie życzę!

Ostatnia edycja:
Jakie polecacie testy owulacyjne?
@Jivka jak tam.u ciebie? Przylazła @? Trzymam kciuki [emoji110] oby nie
Ja najpierw używałam takich z allegro ale u mnie się nie sprawdziły. Potem rossmanowych strumieniowych i były ok. Ale chyba najlepsze są z domowego laboratorium i też już kilka dziewczyn o nich wspominało ;)
U mnie pięknie wyszły może stąd ta sympatia ;)

Warto moim.zdaniem, ale jesli nie zobaczysz roznicy po 1 cyklu (chociaz zycze Ci, zebys juz w 1 cyklu brania zaszla :*) to nie ryzygnuj. Ja zaszłam w trakcie brania 3 opakowania ovarinu :) castagnus tez brałam, ale wczesniej... A masz za wysoką prolaktyne? Tsh masz idealne teraz :)
I czy w razie czego mogę zacząć brać od 5dc? Bo właśnie kończy mi się @

Jeśli mam powiedzieć szczerze ja chyba czułam podświadomie co cykl [emoji14] a w cyklu, w którym się udało fakt nie piłam już na andrzejki, ale to bardziej dlatego, że był już wieczór nie miałam @ a ja zawsze dzień wcześniej mam delikatne plamienie więc to trochę dało sygnał nie pij, ale w dzień @ nawet piersi przestały boleć więc chyba nie ma reguły i o objawach też nie ma co mówić mi się zaczęły w okolicy 8 tc czyli w momencie jak miała wystąpić druga @
Ja z każdym plamieniem miałam nadzieję, że to tylko plamieniem ale zawsze rozkrecila mi się @. Ciekawa jestem co ten cykl przyniesie mimo tej wysokiej prolaktyny [emoji4] Ja alkohol jedynie okazyjnie lampkę wina czerwonego, raz odrzucilo mnie od kawy ale nic to nie znaczyło [emoji39]

reklama
Hej dziewczyny.
Mam do was pytanie odnośnie ciąży i testu ciążowego i wgl..
Parę tygodni temu robiłam test wyszedł pozytywny druga kreska była strasznie jasna ale drugi był negatywny i dostałam okres dziś robiła test pozytywny i kreska druga jasna że widać normalnie mam ponoc dni płodne dziś ale kilka dni temu miałam normalny okres .. i dodam że uprawiam stosunek w każde dni płodne ( prawdopodobnie płodne) co to może być ?

Załączniki

• 15498945564491657215057.jpg
    15498945564491657215057.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 116
Do góry