reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Oooo super [emoji173]️ Mogę na własna rękę zacząć ? 1tab. dziennie?
2 tabletki dziennie, 1 rano, jedna wieczorem. Ja mialam zlecobw przez gin, bo mam cechy policystycznych jajnikow, pozne owulacje itd. Ale zaszkodzic napewno nie zaszkodzi.. mi juz pierwszy cykl skrocil.o 3 dni, a zawsze mialam 35dni

Ja caly czas twierdze, ze miedzy innymi dzieki temu, ze bralam Ova*rin udalo mi sie zajsc w ciaze. Pieknie mi wyregulował cykl i mialam szybciej owulacje.
Właśnie czytam dużo pozytywnych opini na ten temat :) chyba warto spróbować :) Dagus Ty się znasz na tych wszystkich lekach :p wystarczy ovarin czy ten castangus tez brać ? Może ta moja prolaktyna jednak zajmuje... :/ tsh spadło do 1,5 ale dalej biore tabsy n-25.

2 tabletki dziennie, 1 rano, jedna wieczorem. Ja mialam zlecobw przez gin, bo mam cechy policystycznych jajnikow, pozne owulacje itd. Ale zaszkodzic napewno nie zaszkodzi.. mi juz pierwszy cykl skrocil.o 3 dni, a zawsze mialam 35dni
U mnie jest teraz tak z cyklami...

Załączniki

• 9905385D-F089-4C66-ADD6-B73C751D6CCC.png
    9905385D-F089-4C66-ADD6-B73C751D6CCC.png
    117,7 KB · Wyświetleń: 90
Właśnie czytam dużo pozytywnych opini na ten temat :) chyba warto spróbować :) Dagus Ty się znasz na tych wszystkich lekach [emoji14] wystarczy ovarin czy ten castangus tez brać ? Może ta moja prolaktyna jednak zajmuje... :/ tsh spadło do 1,5 ale dalej biore tabsy n-25.
Warto moim.zdaniem, ale jesli nie zobaczysz roznicy po 1 cyklu (chociaz zycze Ci, zebys juz w 1 cyklu brania zaszla :*) to nie ryzygnuj. Ja zaszłam w trakcie brania 3 opakowania ovarinu :) castagnus tez brałam, ale wczesniej... A masz za wysoką prolaktyne? Tsh masz idealne teraz :)

Cześć dziewczyny ja się staram od 4 miesięcy. Bardzo bym chciała aby ten miesiąc był pozytywny. Sama uroiła sobie kilka chyba objawów. Według kalendarzyka owulacja była 25.01. 29-20.01 miałam lekkie krwawienie ale takie tylko w toaletce na papierze. Jestem wypompowana ok godziny 11 dorywa mnie zmęczenie i mogłabym zasnąć na biurku. Powinnam już dostać okres, a test wychodzi negatywnie :( Pewnie mocno się spóźni dziś w nocy obudził mnie ból brzucha ale to zabrzmi dziwnie taki powiedzmy orgazmowy bo miałam sen erotyczny :p ( skąd mi się to bierze ;)) i to był taki ból jakby macicy. Mam nadzieje ze @ nie przyjdzie :D

Warto moim.zdaniem, ale jesli nie zobaczysz roznicy po 1 cyklu (chociaz zycze Ci, zebys juz w 1 cyklu brania zaszla :*) to nie ryzygnuj. Ja zaszłam w trakcie brania 3 opakowania ovarinu :) castagnus tez brałam, ale wczesniej... A masz za wysoką prolaktyne? Tsh masz idealne teraz :)
PRL 2207 a norma do 26,53

reklama
Super byłam już zamówić w aptece ponad 50 zl u naso_O

Do góry